Što ste zadnje kupili ili dobili?
oxi ima jedan nastavak sa tri mlaza, "laserski" i najjači uski snop, srednji koji je kao u autopraonici i lagani koji je doslovno za zalijevanje biljaka.
Platio 155 eura i koliko para toliko muzike. Jako je glasan i ide na živce. Jačina mlaza nije svemirska pa da sad možeš između podnih kocki odstranit mahovinu jednim pokretom.
Radi i olakšava život tko ima kuću, i npr fora je kaj nije nužno da priključiš crijevo sa vodom, može i kanta vode ako se kupi nastavak za takvo spajanje.
Sad sa ovim iskustvom možda bi išao na neki skuplji model ali ja sam škrt.
- Uređivano
oxi uzmi kerchera.
- Uređivano
doktor1 Nisam skužio koliko je gori (kad nisam još spojio preko HDMI ARC-a) ali ne mogu ne primjetiti da je prilikom gledanja filmova/serija preko USB-a primjetan mali out of sync delay s audiom i videom. Ista stvar kad igram na PS5 i zvuk nekad ide na zvučnik od kontrolera i u isto vrijeme na soundbar, nije usklađeno (trenutno na Doom Eternal). Pretpostavio sam da je do laga i neizbježne kompresije na BT, al da, malo bode u uši i definitivno nije idealno, makar nije ni toliko užasno (puuno je bolje od ugrađenih zvučnika n TV-u). Prvom prilikom uzimam HDMI 2.0 od 3m, izgleda da nema bijega od kablova.
fensisuperstar imam taj isti, ne valja mi baš. Pukla mi je cijev nakon 5-6 puta što sam ga koristila, a pritisak nije baš neki.
oxi Pukla mi je cijev nakon 5-6 puta što sam ga koristila
Znači da je defektan bio. Ja koristim taj i sve skida..
Kupujem iako ne igram ali bojim se da ih ne povuku jer sve ih manje ima na zalihama i kad izađe neka nova Sonyjeva platforma ili samo nova edicija, povući će dosta tih PS4 fizičkih kopija igara iz prodaje. Teško je sad već pronaći i za PS3.
Ovaj naslov odnosno drugi dio teksta nemrem ni izgovorit a kamoli napisat po Vuku K. ali ko jebe nslov igre.
Znam da je igra dobra ko kruh. Bit će u jesen interesantno odigrat sve te igre koje sam ovih dana nabavljal i budem tek nabavljal.
I onda kažu da se ne isplati biti u HDZ-u…
Mene je na soundbaru isto zajebavao HDMI Arc, morao sam prijeći na optiku, iako je ovo bilo bolje jer se automatski pali soundbar kad i TV, dovoljan je jedan daljinski.
Odlučio se počastiti sa On Cloudtilt pošto su mi stare Vansice već u 4 godini raspadanja. Za sada su mi dojmovi užasno pozitivni, možda najudobnije tenisice koje sam ikad imao.