Brijac

Lidl

Ovaj zadnji na slici okus kao ledo šlag plus čokolada baš je top

imaticx amazon.de, 55 eura sa postarinom, reko bi da se isplati svake lipe. Probao sam xsx controller i dualsense. Oboje rade savrseno. Bas gušt. 😃

Nisam upalio PS5 od kad sam Spider-Man 2 završio pa rekoh da idem malo library osvježiti za jesen kad dođem na godišnji

• Jusant
  • Helldivers 2 (za kad dođe cross progress)
  • Final Fantasy XVI
  • Hi-Fi Rush
  • Stellar Blade
  • Prince of Persia: The Lost Crown
  • Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition
  • The Witcher 3 GOTY
  • Star Wars: Jedi Survivor
  • Crash Bandicoot 4
  • Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder's Revenge

Uzeo danas A Plauge Tale, dragoj WH-CH520 slušalice i digitalnog Alana. I pet metarski HDMI kabel za spojiti TV i računalo.
Za početak dosta igara, još imam tri, četri dana posla po stanu i onda se mogu počet malo i igrat, mislim ozbiljnije….

Evo, ovo su moje igrice, ima ih pun lukek.

Šta fino miriše, kao orhideja.

Nakon tone namještaja i boje za zidove, tipli, vida i nekog playstationa i igri za istog ,počastio se pravom stvari…

Deadwalker

Ma jok. Imam 300 igara na kompu, on je spojen kabelom na TV. Kada žena gleda TV onda sam na kompjuteru i igram stretegiju, RPG, avanturu…
    Druge igre na TVu jer ipak je ljepše na 65" nego 27"…

Sve je pod kontrolom 😄

Stigao uranjeni rođendanski poklon

Protech Malibu, a svi ga stavljaju na prvo misto button lock noža a ovo je limitirano izdanje

Tu ispada da je plave boje a zapravo je ljubicast.

Na button locku ima biser

A ovome ce cijena kroz godine letiti u nebo

Nisam dobio ja, ali kao da jesam, žena osvojila 2 karte za Hrvatska - Italija. 🫡

Nisam dobio ja, ali kao da jesam, Buz-ova žena osvojila 2 karte za Hrvatska - Italija. 🫡