Miro Aj vec kad san stavlja noze i to sto kupim evo nesto sto nisan kupio a staro je preko 100g vridnost novcanu nema neku veliku ali meni je neprocjenjivo A tu je i sa lulom Ovo mi je od predjeda
TITANXIS Miro Odlične britvice, otvaraš salon za muške ha? Usput trebal si ih stavit u retro tehnikalije.
DarkPunisher U zadnje vrijeme me strasno uhvatila zelja za rjesavanjem backloga s PS3, no buduci da je dualshock 3 tesko smece od kontrolera uzeo sam si ovaj adapter da igram ko gospon. MGS Rising i Dante's Inferno here I come 😁
DarkPunisher imaticx amazon.de, 55 eura sa postarinom, reko bi da se isplati svake lipe. Probao sam xsx controller i dualsense. Oboje rade savrseno. Bas gušt. 😃
prayer Nisam upalio PS5 od kad sam Spider-Man 2 završio pa rekoh da idem malo library osvježiti za jesen kad dođem na godišnji Jusant Helldivers 2 (za kad dođe cross progress) Final Fantasy XVI Hi-Fi Rush Stellar Blade Prince of Persia: The Lost Crown Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition The Witcher 3 GOTY Star Wars: Jedi Survivor Crash Bandicoot 4 Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder's Revenge
doktor1 Uzeo danas A Plauge Tale, dragoj WH-CH520 slušalice i digitalnog Alana. I pet metarski HDMI kabel za spojiti TV i računalo. Za početak dosta igara, još imam tri, četri dana posla po stanu i onda se mogu počet malo i igrat, mislim ozbiljnije….