Što ste zadnje kupili ili dobili?
Btw. uzelo se ovo na akciji (s 80 na 55 eura):
Bile su u igri i jedne Hilfigerice, ali možda drugi put jer nešto slično već imam.
I još se uzelo nešto dodataka prehrani s Đim Bima (oko 60 eura). Loša im je BF ponuda.
Sad u petak gledam si ubosti nešto fizikalije od PS igara i moždaaaa novo računalo, ali sumnjam. Ionako jedva izlazim na kraj i ovim na konzolama, pa mi se uopće ne žuri. Novi mob bi trebao pasti u 2 mj., ali to ide preko pretplate, ali što se toga tiče ionako mi je i svejedno što imam.
kauboj njega dobio još dva testera za Parfums de Marlyove "Habdan" i "Layton Exclusif". Super navlakuša jer su oba odlična i razmišljam idući mjesec uzeti Habdan ali skup sport
Dobrodošao u novu ovisnost, drago mi je da si tu danas s nama. Mene isto zeznu sa testerima, ali više me zeznu sa limitiranim edicijama jer kasnije ih nema nigdje osim na e bayu gdje nabiju cijene u nebesa. Svaki mjesec si pokušavam pravdat mirisne troškove…onda se sjetim da sama zaradim plaću i nemam se što pravdat i ono extra koliko radim i zaradim pa si kao odrasla osoba mogu priuštit što hoću. Moglo je bit gore, npr heroin.
Šta nemamo ove godine BlackFriday topic/temu?
Pikiram Initia već skoro godinu dana, od kad sam ga prvi put pomirisao i sve mislim uzet ću "kad ostane 300e viška". To se, naravno, neće nikada dogoditi koliku god plaću imao pa sam odlučio ovaj mjesec srezati na izlascima, stripovima i slično i stvarno ne žalim. Znao sam i prije kvalitetu pravih parfema u odnosu na Muller, Douglas i slične parfeme ali baš to - nekako mi je samom sebi bilo teško opravdat tolike novce za parfem a onda pogledam da 150-200e pukne u jednom izlasku i shvatim da i nije toliki problem.