buz prvo sam imao datum nakon sto je prosao taj datum sam dobio mail da ce me obavijestit kad ce poslati…

Genesis Čekam sutra, ako ništa ne bude kontaktirat ću support. Apsurdno je da sam uzeo bundle sa caseom, oboje je in stock. Case dolazi 13.12., a mobitel i slušalice nepoznat datum isporuke. Ako mi ne odgovore, kupit ću a Google storea, preko post forwardinga.

wooddiebone odlično, platio si ga više jer je izložbeni.

Edit: nemoj mi sad editirati originalnu cijenu…

wooddiebone Kaj imaš?

Veze.

Ma ništa na prodaju. Ali ovako informativno ako budeš zagrizao javi se ako ti treba advajs na komponentu neku(pojačalo/mic/stalkove/klavijature/gitare i pickupove) itd

Imam ajmoreći unhealthy potrebu biti u tome iako aktivno ne sviram godinama.

Napokon moj, uz njega dobio još dva testera za Parfums de Marlyove "Habdan" i "Layton Exclusif". Super navlakuša jer su oba odlična i razmišljam idući mjesec uzeti Habdan ali skup sport, pogotovo jer nisam još uzeo Spiderman 2 i Lies of P.

Kad imaš za parfem od cca 300 eurića (ako je oriđiđi) ne moram te ni pitati kako je.: p

Zero

A gle, moram se i ja nekad malo počastit… 😄

Uz njega sam uzeo i neki povoljniji iz Douglasa, onako za po svaki dan malo jer ne planiram Initio potrošiti u roku mjesec dana.

I da, original je, cimer je našao nekakve "originale" (sa kamiona, jel) za 80-150eura ali ne pada mi na pamet to uzimati. Nisu ni to mali novci pa bolje dat pravu cijenu za pravu stvar nego svejedno platiti puno a dobiti upitni krš. Tako preporučujem svima bar jedan dobar i pravi parfem za vikende i razne prigode a onda uz to kupuj "za po svaki dan" što god želiš i kakve god kopije i imitacije.