master_x Zabrijao si skroz, pa nije ovo X360/PS3 generacija da prve serije krepavaju već nakon godinu dana jer netko nije propisno napravio sistem hlađenja. I PS5 i SeX su jako kvalitetno složeni strojevi koji bi trebali trajati kod većine jako dugo, inače bi se o trajnosti i (ne)kvaliteti tih konzola već pisalo u ovih nešto više od dvije godine od launcha.

Kontroleri su kako stvari stoje najslabija karika ovu generaciju i svi bi trebali biti na oprezu ako uzimaju rabljene. Tim više jer će se sada sve više u prodaji po oglasnicima pojavljivati kontroleri koji će biti bez garancije i koji će možda imati problema s driftanjem ako se kupuju naslijepo bez testiranja i mogućnosti povrata.

Taku istu imam i ja. Već godinama samo od Whirpoola kupujem i to sa gornjim punjenjem zamazanih projektila.

SAMSUNG Galaxy Watch 5 Pro - Titanium Sliver

Ubacim slike kasnije.

prayer

U ovih tjedan dana, moram priznati da je stolac jako udoban. Malo je tvrđi, ali ne smeta. Tjera me da sjedim uspravno za razliku od Markusa. S obzirom da sjedim po 8+ sati na dan to je veliki plus. Cijeli build djeluje jako kvalitetno za sada. Jedini minus koji možda to i nije je da nedostaje podešavanje dubine sjedala .

lars82 Trebat će ti par tjedana da se pjena na stolcu razlazi pa bude skroz ok nakon toga.

Evo kupio i ja figuru iz Fishing Planeta. Lijepo spakirana da se ne ošteti.

1x Gleter
      1x Špatula
      5 kg knauf fugenfilera
      1 kg emulzije
      5 kg bio vapnene bijele boje
      2 kg latex bijele perive boje
      1x Krep traka
      1x Veliki valjak
      1x Mali valjak
      1x Štap ekstentenzija do 2 metra

skoro 80 eura.

To sam uzeo za početak da nešto malo sredim kupatilo i ulazni hodnik. Trebat će mi jedno brat bratu 2 kante po 25 kg biovapna da sredim sve.

lars82 mene je @fensisuperstar odgovorio od gaming stolice za posao. Iskreno ne žalim što sam ga poslušao. A takvu kao ti sam gledao

Počastio sam sebe i @Kaiserus sa CRAB CHAMPIONS
      Kupio @Kaiserus Diablo 2R (iako blizzard nije jos uvijek odobrio jer im servis saka kurac)
      Kupio Alice Madness returns za 3 eura
      I dobio od @Kaiserus Spyro Trilogiju 🙂

Buraz mi donio još jednu iz Njemačke. Prva koju je donio ima tragova korištenja, a ova u mint stanju, ne mogu naći crticu na njoj. Valjda ju je bivši vlasnik uvijek držao u zaštitnoj torbici. Čak sam u njoj našao i 16GB karticu koju lik nije ni spomenuo u oglasu.

Pocastio se s novom periferijom 😁