ja bi kupio za 50% cijene nove najjeftinije u ponudi.
Što ste zadnje kupili ili dobili?
- Uređivano
master_x Znači nekog nasamarit sa starom konzolom pa nek njemu krepa.
Post ti nema apsolutno nikakvog smisla. Po tvojoj logici sve bez garancije se ne bi trebalo prodavati jer bi se smatralo prevarom.
HideooKoojima Koliko se može dobiti za konzolu staru 2 godine disk verzija ?
Rekao bi 450€ na njuškalu.
- Uređivano
Garancija na auto je prevara stoljeća, što duža to gore. Platiš te super specijalne redovne ovlaštene zamjene ulja i filtera ko suho zlato, kad se zbroji u pet ili sedam godina.
Polovno je super, za pravu cijenu.
Kada kupujem tako nešto bez garancije i rabljeno uvijek tražim osobne podatke i garanciju prodavača cca tjedan dana. Ne možeš znati jel konzola ispravna dok ne dođeš doma i spojiš je. Bilo kakva skrivena greška bi isplivala na površinu u tih tjedan dana. Ak mi osoba ne želi dati osobne podatke - doviđenja. Po osobnim pidacima mislim na ime/prezime i adresa stanovanja s osobne.
Imao sam Sony Xperia XA 6 godina, počela se sama od sebe gasit te nisi mogao ništa sa njom dok se baterija ne isprazni. Napunim i onda radi do jedno 5-6 dana. Krajem 11. sam onda uzeo za 400kn isti mobitel putem Njuškala koji nije mnogo korišten te ima dobru bateriju. Uzeo sam preko Njuškala jer sam u tom trenutku još otplaćivao PS5 i Braviu, a nikad nisam ništa naručio što je korišteno osim video igri. Na kraju je ispalo da je to nova verzija XA i jedino što valja na tom mobitelu je baterija. Sad tražim posao te od prve plaće uzimam novu Xperiu.
TL;DR
Ništa moja ide na prodaju i za koliko se nova disk može nabaviti ?
575€ u Sancti
- Uređivano
master_x Zabrijao si skroz, pa nije ovo X360/PS3 generacija da prve serije krepavaju već nakon godinu dana jer netko nije propisno napravio sistem hlađenja. I PS5 i SeX su jako kvalitetno složeni strojevi koji bi trebali trajati kod većine jako dugo, inače bi se o trajnosti i (ne)kvaliteti tih konzola već pisalo u ovih nešto više od dvije godine od launcha.
Kontroleri su kako stvari stoje najslabija karika ovu generaciju i svi bi trebali biti na oprezu ako uzimaju rabljene. Tim više jer će se sada sve više u prodaji po oglasnicima pojavljivati kontroleri koji će biti bez garancije i koji će možda imati problema s driftanjem ako se kupuju naslijepo bez testiranja i mogućnosti povrata.
Nema ljepšeg dresa
Taku istu imam i ja. Već godinama samo od Whirpoola kupujem i to sa gornjim punjenjem zamazanih projektila.