master_x
Ja sam Epic sa umjetnom kožom platio £310 +£30 poštarina. Skupo je, ali nešto najbolje za moju guzicu i leđa što sam mogao kupiti.
prayer
Moja je malo počela škripat na postolju. No s obzirom na mojih 110kg i višesatno svakodnevno sjedenje, nije ni čudo. Ništa što malo podmazivanja ne može riješiti.

Btw, koliko je Epic udoban, razmišljam uzeti novi model u bijeloj boji da mi matcha ostatak sobe, a ovaj koji sada imam promijeniti plinski nosač sa par cm nižim i onda ju prenamijeniti kao console gaming chair. Daleko udobnija stolica od X-Rockera što imam.

Malo sam podebljao kolekciju na steamu:

Red Dead Redemption 2
Death Stranding
Catherine Classic
Football Manager 2020

master_x ja sam platio svoju NobleChair Epic oko 400€ sa dostavom. Moram reci da su Noblechair vrlo tvrde za sjediti i tkome god to smeta neka ih zaobidje. Opcenito su te gejmerske stolice tvrde i da sam znao uzeo bih neku od Koje me nece trtica boliti nakon visesatnog sjedenja. Nisam guzat i vjerojatno je pozeljno imati vece dupe da sluzi kao drenaza izmedju kostiju i stolice. Takodjer Epic serija je namjenjena za ljude visine 180+ cm, mozda i vise pa ako ne zelis da ti se noge klate u zraku, bolje ti je da budes vislji.

A neki govore da su najbolje one od mesha?
    Neznam firmu, uglavnom da su kao prozirne.

Imam Arozzi Mezzo V2, udobna i kvalitetna ali nema leg resta.
    Možda da kupim neki tabure?

Ja ne znam za vas, ali radje uzmem za 700-1000 kn nešto u Emezzeti/Lesnini nego te kvazi gejmerske.

Uredske su osmišljene puno bolje (naravno, ne sve, neke idu samo na lepi dizajn) i kvalitetnije. A možeš birati, oćeš kožnu, oćeš onu poroznu da diše, oćeš ergonomsku ili kombinaciju.

Meni stigao Markus prošli tjedan.
    Prezadovoljan.
    Čvrsta, metalna, udobna 900 čuna.

maverick
    Slažem se, Epic serija je dosta kruta pod guzicom. No kao i sa madracima, netko voli tvrde nego meke. Meni je dobro što zbog te tvrdoće se svakih 45min ustajem i napravim đir po kući pa ne sjedim svih 10h u komadu u stolici.

A ako se traži ultimativna uredska stolica, onda jedino Herman Miller, no on je €1500. Iako vrijedi svakog centa. Za sada nemam muda dati toliko za stolicu, ali hoću jednog dana.

Icek No kao i sa madracima, netko voli tvrde nego meke.

ja imam kokos futon koji je stvarno tvrd i mnogi kazu da su tvrdji madraci/futoni zdraviji za spavanje zbog kraljeznice itd, ali nisam bas cuo npr da je tvrda stolica (objekt stolica ne kenjaje, koje isto kao takvo nije zdravo) zdrava, ima da ti supak utrne kad sjedis na onim vrtskim tvrdim stolicama 2 sata. Ne kazem da je Epic stolica toliko tvra, ali da bih volio da je meksa, volio bih. kao sto kazes moram se redovito ustati i prosetati zadnjicu, ako ne zelim da mi bude ravna ko skela.

Icek netko voli tvrde nego meke

Giphy - Donald Trump GIF

Icek
      Ne znam baš da li se može kazati da nešto poput uredske stolice od koja košta 1500 eura VRIJEDI svakog centa.

Kakva je da je, sigurno nije 10x bolja od stolice od 150 eura. Tako da ono...

Nexus
        Ajde pravac Google i YouTube i pogledaj zašto Herman Miller VRIJEDI te novce i zašto stoljećima većina high end ureda, glazbenih i TV studija te ostalih pizdarija koriste baš Herman Miller. Mislim na Aeron model da se razumijemo.

@maverick
        To je u biti i dobro, jer te tvrdoća potjera da se prošetaš i da nisi toliko dugo u komadu na stolici. Meni baš odgovara što moram uzeti pauzu inače mi bedra utrnu.

@Fico
        Tako mlad, a tako nastran 🤣🤣🤣

Icek imao sam u firmi takvu stolicu....uzas od stolice...kad su nam nudili da ju ponesemo kuci radi korone rekao sam da ju radije bace u smece, i sebi nabavio secret lab

Genesis
            Aeron model? Čudi me, jer uz tu stolicu dolazi knjiga sa uputstvima za korištenje kako bi ju mogao prilagoditi sebi kao, da je rađena po mjeri za tebe. Aeron se zaista može u toliko stvari podesiti da kad je naštelaš imaš osjećaj da si se rodio s njom.
            Moguće da je netko prije tebe naštelao kako tebi uopće nije pasalo?

Icek da, taj model....stolica je radjena za ljude do tipa 180 cm visine i da imaju mozda 80kg s krevetom.....sjedio sam samo kad mi dopizdilo hodanje po firmi dok sam pricao s klijentima

Genesis A bo, možda bio model za manje ljude. Kao što i SecretLab ima Omegu za manje i Titan model za veće ljude.
                Baš mi je žao što si imao negativno iskustvo, jer stolica je Bentley među stolicama.

LoL.
                  Kakav Aeron.
                  Samo Embody od Herman Millera.

BTW ak neko hoće gamersku stolicu, napravili su sa Logitechom suradnju za Embody.
                  Nema dalje rasprave.
                  Ovo je najbolja gaming stolica. Zato jer je stolica, a ne sic od auta.

Icek cuj svi su imali jednake stolice, dobijali smo posebne mailove, upute za koristenje, kako da se prema njima odnosimo jer su skupe ko vrag pogotovo kad kupis za 3000 ljudi 🤣
                  meni je SecretLab Bentley medju stolicama, steta sto cu sad ovu prodat posto napustam irsku al cu svakako narucit novu, mozda cak i titan XL

Icek Ma gledaj, već znam odavno za tu stolicu. I dalje stojim kod svojega da ta stolica nije 10x bolja od stolice tipa Markus (nije idealna) iz IKEA-e.

Sad će netko spomenuti da ima 12 godišnju garanciju...ono ok, e? Markus iz IKEA-e ima 10 godišnju garanciju, a košta 1000 kn primjerice.

Da, ima hrpu mogućnosti za prilagodbu, siguran sam da su materijali odlični i sve, ali 1500 eura? Ajde moj ti...nema šansone.

Izgleda ko stolica za geritariju 😁