Ako se ne varam, to su Nike Terminatorice (ili barem liče na njih). Meni osobno najbolje tenisice koje sam ikad imao.
Da, Terminator Jungle Edition... iskreno nisam znao za njih, otišao u Top Sport outlet koji mi je blizu faksa da ubijem vrijeme i zaljubio se kad sam ih vidio. Premišljao se neko vrijeme bi li ih uzeo, ali reko na akciji su pa zašto ne. "Prevelike" su sad za ljeto, ali tako i tako bi morao uzet na jesen pa zašto ne sad uzet dok su na akciji.
Kako misliš najbolje, što se tiče udobnosti, ili općenito?
Ja sam svoje još tam negdje 2008. nabavio ali sam morao posegnut za eBay-em jer ih nigdje u HR nisam mogao naći. Tad su me koštale 100$ s tim da uzmi u obzir da je tad dolar bio jako slab (cca 1$ oko 4,8 kuna ili tako nešto). Bio je rizik kupit veličinu 12 bez isprobavanja (po naški je to 46) ali su mi sjele savršeno uz nogu. I bile su skroz udobne. I nosio sam ih svaki dan par jedno barem 4 godine. Nažalost, pošto ništa ne traje vječno, tako je i na njima voda počela propuštat u predjelima gdje su palci (razdvoji se đon od godnjeg dijela, te je udobnost opala od prevelike izgaženosti no to je moja "krivica" jer bez pretjerivanja sam ih iznosao.. od ljeta pa do zime po snijegu (imaju čak dobar grip pa se nisam ubio po brdskim ulicama).
Zašto sam ih kupio? Pa tad je bio masovni trend nošenja tih visokih tenisica među "prljavim dugokosim metalikama" pogotovo kako je žanr thrash metal opet oživio. Bio sam na koncertu u sloveniji s par likova, i vidjeh bijelo zelene terminatorice na jednom liku i bile su mi odlične. Čim sam ih vidio znao sam da ih moram imat pa mi je on na lošem hrvatskom sve objasnio - kako se zovu i kako ih je nabavio. Sve ostalo je history
Jednom ću ih morat opet nabavit, u svakom slučaju :)