buz malo mi čak fale stari klasični satovi, slažem se.

Tzereen Ja nosim većinom te klasične, imam ih 3 (Sanader za siromašne) pa onda eventualno petkom kad je na poslu casual friday imam onaj Amazfit T-Rex i nekad ga stavim poslije posla na ruku pa mi je to za slobodno vrijeme. No njemu baterija traje 10-ak dana i to mi je ok.

Miro A ko ga jebe ne svida mi se ideja da moran masku i ja satu imati

Ako ga planiraš svakodnevno nositi, vjerovatno ces u prvoj sedmici početi da primjećuješ parnice (osim na staklu),a onda će ti biti žao što me nisi poslušao.

Nabaviš si ovakvo nešto i ne misliš. Ja za svoj imam 5 komada.

Raziel

Ma vidija san to ali mi ne izgleda lipo a i nije me bas brige sad je zima sat je pokriven pa se nece udariti….valjda

Ja isto ne volim stavljat futrole i zaštite. Samo kaj ih ja ni na mobitel ne stavljam.

Jebiga, ak padne, padne. Al ne pada mi.

Ni meni ne pada, ali se bome ni ne diže. 🤧

Tzereen

U uputstvima pise da poslije svake upotrebe pada znaci da ga ne koristis pravilno🤣🤣🤣🤣

@ "Raziel"#p485815

Jebate pa ja san manje svoga galaxy 2 stukao 🤣🤣🤣

Ali bas mi je zanimljivo da dok ne nosis sat nikad ne diras rukom nista eli je sat na ruci kao magnet je za svaku pizdariju zapinje.

Eto, dao 100kn, a dobio ništa. Tak će nam i plaće izgledat idući mjesec.

Ma bit ce jebeno se priviknut na novu valutu…baš me zanima kolko ce nam trebat da u glavi ne konvertiramo sve u kune xD

[deleted]

Jedva čekam da sipam dvije vrećice ovog sitniša u dućanu.Nakupilo se toga kroz godine.

6 dana kasnije
            • [deleted]

Stiglo s ozone.hr, dugo je trajalo ali uredno zapakirano. nije isprobano jer je kupljeno za božićni poklon

• [deleted]

Tzereen nisam ju otvorio ali siguran sam da nema, piše da je qwerty english(US)

Također danas stiglo sa ozone.hr

Sve zajedno je bilo u kutiji koja je imala kao one jastučiće punjene zrakom da zaštiti od gore i dolje, međutim čim sam uhvatio kutiju činilo se kao da je prošla veseli put. Na kraju je ova igra kartama oštećena (samo kutija, sadržaj je u perfektnom stanju) dok su headset i miš, hvala bogu, bez ikakvih tragova oštećenja. Ne znam jel oštećena od strane GLS-a ili kako, gdje, šta ali ajde…

Vidim da svi peglamo po ozoneu. Neka, kad ima top stvari, razerovo nešto sigurno uvijek ćeš naći na popustu