Možda je long shot, ali da pitam ovdje - ima li tko za preporučiti neku dobru hidrofornu pumpu?
Što ste zadnje kupili ili dobili?
Zero https://product-selection.grundfos.com/hr/products/mq/mq3-45-96515415
Već 8 godina bez ikakvih problema. Vuče direkt iz vodovoda, bez međuspremnika.
- Uređivano
- Uređivano
Fenix mislio uzeti mozda k4 ali onako skoro 2000 kuna kosta. Ono pricam sa likom kaze mi da je kvalitetniji i sve ali ono za moje potrebe nije potrebno. A k2 je bacanje novaca
A sto se tice kompresora svi kompresori i tom cijenovnom rangu su isti made i china. Samo oblik i neke male cake. Ako zelis vidit razliku u kompresorima trebas otici na profi linije proizvoda koji su po 5+ soma kuna. Meni nepotrebno. Imam 5 godina bauhaus garancije. Ako traje 5 godina, isplatilo se.
A za gardenu su mi svi rekli. Jbga komad 50 kuna ali kupio si ga sad i to je to.
- Uređivano
Stiglo jos Steelova.
Total Recall izgleda jebeno savrseno (osvetljenje je uzas)
Terminator 2 (polako se gomilaju Schwarz filmici)
The Hurt Locker je predivnog dizajna (Lionsgate uvek odradi jeben posao sa slipom i steelom)
I onda ono sto sam bas cekao da stigne The VVitch Limited Edition.
Odlicno pakovanje i prelep dizajn, i veoma fina kniga o filmu i ostalim stvarima (tvrda korica)
AbelKOsMos (polako se gomilaju Schwarz filmici)
Kad će Junior i Jingle All The Way steelovi?
Jel imaš neki grupni foto švarcija.
Gran Turismo 7 Standard (digital)
Morat ću početi steelbookove skupljati…
Ponestaje mi polako steelbookova za sakupljati
Ako izuzmem american only steelove, ostaje samo par još "mračnih" želja
Inače takve steelbookove može moj kolega radit sa laserom…baš sam mu predložio neki dan..pa ce napravit 2-3 komada…postam kad napravi
Solid_Snake* Dan danas se usred noći nasumice sjetim onog plavog Sekiro steelbooka. Najljepši kojeg sam ikada vidio…