Zero @Brijac

Ovo tu sve:

Intel Core i5-12600K 3.7GHz LGA1700

Noctua NH-D15

Gigabyte Z690 UD, DDR4, s1700, Z690 UD DDR4 G10

Samsung SSD 1TB 980 M.2, PCIe 3.0 x4, MZ-V8V1T0BW, 600TBW

MSI RTX3070Ti VENTUS 3X, 8GB, GDDR6X, V505-024R, LHR

DDR4 16GB (2x8) Patriot 4000MHz Viper Steel, PVS416G400C9K

Napajanje EVGA 750W modularno, ne znam više na pamet jer sam nešto mijenjao kod kupovine

Be Quitet Pure Base 500DX case

i wi fi antenicu za gigabitni net jer mi se neda provlačit kabel, pleb sam ko Fićo

Možda sam mogao i bolje složit i ugurat još koji keks rama, al više mi se nije dalo zezat s time

u ADM-u sam uzeo pa da mi usput i slože

yakuza_stinger ugurat još koji keks rama

Jedino mi je to i upalo u oko, malo mi je nekak 16GB za konfu od 16000 kn. Šteta jedino što si u ADM-u uzeo, oni su žešći cigani za reklamacije, svima bi preporučio Futura IT trgovinu.

Brijac Pa kaj, ako nas budu jebali sa reklamacijom, zvat ćemo inspekciju.

Da, količina RAMA je jedini veliki minus te konfiguracije, ali ga i najlakše/najjeftinije riješiš

Tzereen mislim da je, vidim po reviewima i preporukama da se uvijek nudi BeQuiet kao alternativa - ako se ne ide na Fractal Define ili Meshify.

Brijac

gaming, video editing, posao - dosta tog radim na kompu pa mi treba

a i stara konfa je bila 10 godina stara + crkla matična što bio izgovor da kupim

@Tzereen tišina, a i da dobro tjera zrak, odnosno hladi komponente

16gb rama je meni i više nego dovoljno…barem za gaming…možda bi bilo li-la za onaj flight simulator ali to me ionako ne zanima.

Za video editing naravno nikad dovoljno xD

Ali cijene su još uvijek strašne…evo ubiješ 15k kuna…bez i7 i high end grafe…no bez obzira vjerujem da žvače sve jako dobro.

doctorfreak jep, zadnji put kad sam kupovao konfu - ajmo reći neki ekvivalent mid to high tier (prije 10ak god heh), dalo se sklepat za 7 - 8000kn. A sad praktički je sve duplo skuplje. A šta ću.

Evo, naručio GoW Ragnarok Jotnar edition. Pa ćemo vidjet kako dalje. Velika je vjerojatnost da mi je to zadnji CE.