Mislim iskreno, ono da nemate svoje misljenje je istina jer niste igrali full release igre,pricate o igri i linkate youtubere koji pricaju o igri. Iskreno ne znam zasto trositi vrijeme da blatite igru koju ne igrate drugima, zasto potrositi to vrijeme da pljujete po necemu po cemu ne volite umjesto da radite nesto sto volite, osim ako u zivotu nemate sto raditi pa provodite dane pljuvajuci po stvarima koje ne volite na gaming forumu.
Unazad zadnjih 5-6 godina, otkako je većinu velikih izdavača počeo boliti tuki za svoje vjerne kupce već samo gledaju kako da na brzinu poberu lovu od preorder-a i day 1 kupovina porastao je i skepticizam (i to opravdano) kod dijela kupaca što se jasno vidi iz ocjena igara za koje je EA izdavač. Ne moraš biti genijalac da skužiš kad ti netko pokušava zabiti kitu do želuca, to će im uspjet možda jedanput (Star Wars Battlefront) eventualno dvaput (Battlefield 1) u mom slučaju xD , ali nakon toga će svatko s iole mrvicom mozga shvatiti da ga izdavač smatra za magarca i svaki novi naslov od istog izdavača će dočekati s zdravom dozom pesimizma .
Što se tiče blaćenja Anthema, rekao ti je Soul da je odigrao demo... po definiciji demo je dio
završnog proizvoda koji reflektira kako bi cijela igra trebala izgledati i kojeg izdavači igre obično izdaju kako bi potencijalnim kupcima omogućili da steknu
dojam o igri prije nego odluče hoće li kupiti punu verziju.
Stoga ako je demo drek velika je šansa da će i završni proizvod biti drek...ne nužno , ali s obzirom na reputaciju EA ovo je očekivani rasplet događaja.
Uz to koliko ja znam Soul je odigrao i više nego nekoliko igara iz zlatnog doba Bioware-a i ako on kaže da nešto smrdi onda vjerojatno smrdi. Evo ti još jedan primjer Fallout 76, masa nas koji su odigrali Fallout 3 i Fallout New Vegas, čim su vidjeli prve trailere Fallout-a 76 zaključili su da će to biti flop, i bogami nisu bili u krivu, flop bi bila blaga riječ...igra je bila krš i katastrofa. Takve stvari treba blatit i dat do znanja izdavačima da to tako ne može, puno veći problem je populacija "nezdravog" mentaliteta koja će fanatično takve poteze opravdavati do besvijesti i zahvaljujući kojima ta sva sranja od EA i njima sličnima prolaze i omogućuju da dalje nastave s istim poslovnim modelom.
Da ste bar proveli 1000 satu igrajuci fortnite pa bi barem mogli rec da ste napravili nesta u zivotu.
E ovo je izjava koja čak nadmašuje i one od Weky-a xD