Koliko sam vidio vecina ljudi na Anthem threadu koja je igrala se slozila sa mnom
Nema vas dosta ni za jedan squad :
Ja opet ponavljam,imam friend list od 30ak ljudi koji svakodnevno igraju igru i nikad mi ne fali s kim cu igrat, plus ljudi iz mog destiny klana. I dalje mi je fascinatno da ljudi pljuju po igri a nisu je igrali. Stvarno je tuzno da neki nisu sposobni misliti svojom glavom. Mozda je najbolje za sve na internetu da se fokusirate na singleplayer igre i remastere.

Kakve veze Anthem thread ima sa tvojom fr listom i klanom? Sam svoj post ne znas citat sa razumjevanjem.

I nas tu fascinira kako si ti uporan sa branjenjem igre, kao da ti zivot ovisi o tome. Ja osobno ne pljujem po igri, demo mi je bio dovoljan da vidim kakvo su govno slozili, ne trebam dati 400-500kn da se jos vise uvjerim u to. Ako to ne znaci mislit sa svojom glavom, onda idi kod doktora pregledat svoju, nesto nije uredu...

Soul , treba nama remake Me3 , pa da složimo squad za platinum tier raid , baš sam neki dan ponovno upalio igru na ps3...ej na ps3 i našlo mi je match unutar minute, pa da izrokamo reapere malo za dobra stara vremena i da zaboravimo na tren ovaj Shitstorm

Ja osobno ne pljujem po igri, demo mi je bio dovoljan da vidim kakvo su govno slozili, ne trebam dati 400-500kn da se jos vise uvjerim u to.
jesi ti to sebe kontradiktiro u jednoj recenici? Ja nisam uopce branio igru da je savrsena ili tako nesto da si citao moje postove shvatio bi.

Soul ej da ne slušaš yongyea kužio bi ti njegovo shvaćanje. tužno je što nemožeš mislit svojom glavom nego slušaš yongyea i onda ne kužiš ono što hoću reći jer da ne slušaš kužio bi ovako se samo kontradiktiraš. Jebote

Većina jebote !!!

: : : : : : :

Osobno bih radije da se ova igra nikad nije ni dogodila, da je BioWare fokusiran na SP RPG igre i da kroz godine nisu izgubili sve one bitne ljude, uključujući i dvojac suosnivača. Ali to su moje želje, nerealne i neostvarive u većini stavki, dok iz ovog faila može vjerojatno proizaći samo hrpa otkaza u nadolazećim mjesecima. Možda i bolja igra za ove koji su kupili ili će kupiti Anthem, tko zna. Ali vjerujem da ima i onih koji bi željeli da BioWare okrene novi list i već sada se fokusira većim dijelom na DA4, novi Jade Empire ili što već. Ipak, to vjerojatno i nije od velikog interesa i prioriteta za EA. Bioware nije slučajno tu gdje se nalazi, stoga ih nema smisla ni pretjerano žaliti. Kao što je Bethesda polako prokockala povjerenje, tako ga polako gubi i ovaj, nekoć gigant RPG-a.

jesi ti to sebe kontradiktiro u jednoj recenici? Ja nisam uopce branio igru da je savrsena ili tako nesto da si citao moje postove shvatio bi.
Sta, da nepljujem javno po igri kao neki iako ju smatram govnetom? Ok.
Ajmo rec da ne branis, neka ti bude, ali svakom loncu moras biti poklopac kad je Anthem u pitanju, jel? Ne moramo dalje raspravljat, moj prvi post nisi ionako skuzio, cista zajebancija jer ste samo tri, renda, tuhy i ti, a squad je 4 (flippera nebrojim, potplacen je da pise recu ). Idi uzivaj u igranju, ostavi se foruma...

F_i_C_O Uf sto bi taj remake bio milina. Gustali bi kao u dobre stare dane
FensiSuperstar  :

Mislim iskreno, ono da nemate svoje misljenje je istina jer niste igrali full release igre,pricate o igri i linkate youtubere koji pricaju o igri. Iskreno ne znam zasto trositi vrijeme da blatite igru koju ne igrate drugima, zasto potrositi to vrijeme da pljujete po necemu po cemu ne volite umjesto da radite nesto sto volite, osim ako u zivotu nemate sto raditi pa provodite dane pljuvajuci po stvarima koje ne volite na gaming forumu. Da ste bar proveli 1000 satu igrajuci fortnite pa bi barem mogli rec da ste napravili nesta u zivotu.

Da rezimiramo Soul reci mi ako sam u krivu
- 5-6 godina u izradi
- beta je katastrofalno loša
- generalno svi poznatiji youtuberi bili oni yong yea ili ne igru popljuvali ili blaže popljuvali
- metacritic 60/user 4.4 od 10 (generalno može ne značit ništa ali u ovom slučaju je podudaranje spot on. slučajnost? i don't think so)
- igra je downgrade u svakom segmentu
- obećavaju sve popravit unutar xyz dana. (Sure.)
- jedan "onaj" lik smatra da sve ovo iznad ne znači ništa zato što je on igrao i kupio igru po full priceu a mi nismo.

Oprosti ali ako moraš kupit igru koja ima toliko video materijala, gameplaya i svega vezano uz nju da konkretno imaš mišljenje o njoj onda nešto sa tvojom glavom nije u redu. Da je tako morao bi kupit bi fallout 76, Anthem, Mass Effect Andromedu, Metal Gear: Survive.. Koga jebeš? Mene je isto pekao šupak kad sam kupio No Man Sky. Priznao sam na forumu. Ja imam hrabrosti priznati da imam buyers remorse. To što je No Man Sky kasnije postao true gem nakon 2 i pol godine patchanja ne znači da će igra poput Anthema tako nešto moći preživijeti. Nažalost, u manjini si. I možeš ti sebi zacrtati da smo mi svi debili i da nismo u pravu, i da mi u biti tebe ne razumijemo, i da je samo to što ti kažeš točno ali to će se desiti samo u tvojoj glavi i nigdje drugdje.

Brojke govore sve. U biti Anthem svi pljuju zato što ti igraš anthem a svi su se udružili protiv tebe. Also ti si centar svemira. Sve se revolva oko tvojeg mišljenja.

Bože presveti.

Mislim iskreno, ono da nemate svoje misljenje je istina jer niste igrali full release igre,pricate o igri i linkate youtubere koji pricaju o igri. Iskreno ne znam zasto trositi vrijeme da blatite igru koju ne igrate drugima, zasto potrositi to vrijeme da pljujete po necemu po cemu ne volite umjesto da radite nesto sto volite, osim ako u zivotu nemate sto raditi pa provodite dane pljuvajuci po stvarima koje ne volite na gaming forumu.
Unazad zadnjih 5-6 godina, otkako je većinu velikih izdavača počeo boliti tuki za svoje vjerne kupce već samo gledaju kako da na brzinu poberu lovu od preorder-a i day 1 kupovina porastao je i skepticizam (i to opravdano) kod dijela kupaca što se jasno vidi iz ocjena igara za koje je EA izdavač. Ne moraš biti genijalac da skužiš kad ti netko pokušava zabiti kitu do želuca, to će im uspjet možda jedanput (Star Wars Battlefront) eventualno dvaput (Battlefield 1) u mom slučaju  xD , ali nakon toga će svatko s iole mrvicom mozga shvatiti da ga izdavač smatra za magarca i svaki novi naslov od istog izdavača će dočekati s zdravom dozom pesimizma .

Što se tiče blaćenja Anthema, rekao ti je Soul da je odigrao demo... po definiciji demo je dio završnog proizvoda  koji reflektira kako bi cijela igra trebala izgledati i kojeg izdavači igre obično izdaju kako bi potencijalnim kupcima omogućili da steknu dojam o igri prije nego odluče hoće li kupiti punu verziju. 
Stoga ako je demo drek velika je šansa da će i završni proizvod biti drek...ne nužno , ali s obzirom na reputaciju EA ovo je očekivani rasplet događaja.

Uz to koliko ja znam Soul je odigrao i više nego nekoliko igara iz zlatnog doba Bioware-a i ako on kaže da nešto smrdi onda vjerojatno smrdi. Evo ti još jedan primjer Fallout 76, masa nas koji su odigrali Fallout 3 i Fallout New Vegas, čim su vidjeli prve trailere Fallout-a 76 zaključili su da će to biti flop, i bogami nisu bili u krivu, flop bi bila blaga riječ...igra je bila krš i katastrofa. Takve stvari treba blatit i dat do znanja izdavačima da to tako ne može, puno veći problem je populacija "nezdravog" mentaliteta koja će fanatično takve poteze opravdavati do besvijesti i zahvaljujući kojima ta sva sranja od EA i njima sličnima prolaze i omogućuju da dalje nastave s istim poslovnim modelom. 

Da ste bar proveli 1000 satu igrajuci fortnite pa bi barem mogli rec da ste napravili nesta u zivotu.
E ovo je izjava koja čak nadmašuje i one od Weky-a  xD

Renda je zasad u Anthem topicu rezimirao mišljenje o Anthemu koje se posve poklapa sa mojim.

Zašto nitko od vas ne odgovori na njegove dojmove?
Vrtite se u krug svi zajedno, jebete ovog novog, a čovjeku je samo dobra igra koju ju kupil, pa mu valjda ide na kurac sva ova negativnost oko nje.

Mene ne peče šupak jer sam ju kupil (peče me radi RD2 kojeg sam platio više i kojeg neću ni završit... To je zajeb, a ne Anthem), Rendu ne peče, Kplusa ne peče, al Fensiju ga je ovaj jebeni Anthem baš žešće uvalio.

I dalje većina vas priča na temelju nekog reviewa sa youtubea ili kratkog iskustva u beti i ne, moje mišljenje je da niste posve kompetentni kao oni koji actually igraju, bez uvrede ikom.

Ko što ni ja nisam mjerodavan o BO4 nakon jedva 10 partija, ili o nekoj igri o kojoj sam pogledo 2-3 videa.

Ponavljam, Rendi niste niš rekli na njegove dojmove. Kak to? On nije u krivu sa svojim pozitivnim dojmovima?

Fico, demo je bio "drek" i veliki fail što se tiče tehničkog dijela igre (nemogućnost spajanja, trzanje, stuttering, predugi loadinzi...).
U full verziji sa Day 1 patchom je 90% toga ispravljeno.
Jasna je poanta svih koji seru po EA-u i njihovoj poslovnoj politici, oko toga se svi slažemo i tu uopće nema rasprave.

Ali da je Anthem "drek" ko sama igra, po gameplayu ili sadržaju, to su pretjerivanja i nebuloze i jednostavno se nemogu sa tim složit, ko god od vas da to veli.

Soul reci mi ako sam u krivu
Sjedi, 5 :)

Uz to koliko ja znam Soul je odigrao i više nego nekoliko igara iz zlatnog doba Bioware-a i ako on kaže da nešto smrdi onda vjerojatno smrdi.
Ovo cijenim
Ja bi vise nego itko volio da je Anthem ispao onako kako je najavljivano od prvog prikazivanja. Preorder i lovu sa strane sam cuvao do zadnjeg tjedna, dao bi 500kn kod nas bez razmisljanja. Nisam nijedan review pogledao prije nego sam odlucio odustat. Moje misljenje se temelji na demo (mislim na sve, ne samo tehnicka strana) te 10ak h gledanja streamova kad je izasla early. Dovoljno puta sam imao "Buyers Remorse", ovaj puta si jednostavno nisam dopustio napravit tu pogresku. I zasad koliko vidim nisam pogrijesio...

A ove "neigras full igru, neznas sta pricas" su gluposti za djecu. Tko to napise zivi u nekom svom filmu...

Tuhy nije ga meni sigurno Anthem uvalio, ja anthem nisam kupio. Nisam glup LuL

Što se onda dižeš na zadnje noge oko te igre?
Nećeš ga kupit, nećeš ga igrat, što se onda opterećuješ igrom i onima koju ju igraju?

I, lega, niš protiv tebe, ali ne nazivaj me glupim.
Nismo skupa ovce pasli, nisam ničija budala da se netko otresa na meni, tvoje mišljenje nije ništa vrijednije od mog niti si ti išta iznad mene da možeš počet vrijeđat, pogotovo oko nečeg gdje nisi u pravu.

Jasno?

Kralju moj jebeni Tuhy , nisam glup da kupim igru za koju od starta nakon viđenog downgradea pričam da mi se ne sviđa, ne da si ti glup zato što si kupio. Kralju moj. Razmisli ti malo glavom.
Jasno?

Ne, ti nisi, ali ovi koji su kupili jesu.

Uopće ne zvuči tak. :)

Tuhy, nakon svih ovih godina koji se znamo da te sad zovem glupim zato što si kupio Anthem? Cmon bruh..
Soul vidiš ti ovo :(

Ma mene veseli sto on napokon igra nesto sto nije remaster

Tuhy je reko ono sto ja vec neko vrijeme pokusavam ali niko neki ni ne citaju moje postove. Ocito je ako si moderator tu da mozes imat edgy humor,pravit se superioran i ignorirat tudje kritike o temi o kojoj nemas pojma.

Od svih mogućih igara oko kojih se možete svađati, vi ste odabrali Anthem... Dajte se molim vas vratite kulturnoj raspravi o igri. Svaki daljnji ispad bit će nagrađen hlađenjem.