lajkam.
Mislim da nisi mogo bolje opisat, Lajkas fail anthema(koji nisi igrao niti igras) koji je izdala EA jer je EA bad, ali hvalis Apex legends koji je izdala ea jer EA good

Lajkam komentar

Ako je EA odustao od ulaganja u Andromedu, sve se bojim što će ovdje napraviti.

EDIT:
Malo detaljnije na tu temu: https://www.forbes.com/sites/insertcoin/2019/02/25/is-ea-going-to-stick-with-anthem-long-term-or-ditch-it-like-andromeda/

Ono što je žalosno je ako će netko trebat najebat radi slabe prodaje onda će to bit Bioware...

lajkam.
Mislim da nisi mogo bolje opisat, Lajkas fail anthema(koji nisi igrao niti igras) koji je izdala EA jer je EA bad, ali hvalis Apex legends koji je izdala ea jer EA good

Lajkam komentar
EA nije bad, EA je nešto najgore što se desilo industriji video igara unazad zadnjih 7-8 godina, jedino gore je možda bankrot THQ-a ukidanje Silent Hill serijala i stavljanje imena Metal Gear u onaj isprdak Survive(zahvale Soul -u na podsjetnik-u i trljanju soli na ranu)

Ono što je žalosno je ako će netko trebat najebat radi slabe prodaje onda će to bit Bioware...

lajkam.

Lajkam komentar
EA nije bad, EA je nešto najgore što se desilo industriji video igara unazad zadnjih 7-8 godina, jedino gore je možda bankrot THQ-a...
Niko od velikih publishera nije dobar vise,nije poanta u tome,poanta je da ljudi u jednom threadu seru po Anthemu jer je EA bad,a u drugom hvale Apex Legends ko da je EA bog(makar je unistila Reswpan da se ta igra napravi)

EA nije bad, EA je nešto najgore što se desilo industriji video igara unazad zadnjih 7-8 godina, jedino gore je možda bankrot THQ-a...
A Konami situacija koju imas u sigu?

Sto se tice artikla, nista cudno. Nemoras dirat govno da bi znao da je govno, pardon na izrazu.

Mora da je EA fkt očajan. ovo dobih na mail:

Hello,
We are delighted to inform you that you have been selected to receive a voucher to save £5 when you order Anthem on PlayStation, Xbox or PC to thank you for purchasing video games from Amazon.
Join your friends to experience Anthem's visually spectacular, evolving and open world features unpredictable conditions, hazards and enemies.
Please find below your unique promotion code, valid until 23 on 1 March 2019. Please note that this promotion is only valid for eligible editions sold and dispatched by Amazon.

Koliko su ono milja primjeraka planirali prodati do kraja ožujka?

I to za prva 3 dana

S tim da nisu racunali kolko ljudi je uzelo Origin premier i EA acess na xboxu da bi mogli probat igru

Lajkam!
https://www.youtube.com/watch?v=oavMtUWDBTM

samo stavim u pozadini dok gledam anthem gameplay i odmah sam sretan
ufff

buyer's remorse bitches!

Ja sam kriv zapravo,trebao sam pretpostavit da nemozes shvatit neke jednostavne stvari.

Zapravo tuzna stvar je sto nemas ni jednu svoju misao nego samo ponavljas sta YongYea,AngryJoe i ostali reviweri kazu.

Kakve jednostavne stvari? Da je Apex relativno uspio unatoc sto je EA izdavac? To ne mijenja cinjenicu da su najogavniji izdavac u industriji. Ako je Apex dobar, onda je dobar, ako je Anthem los, onda je los. Cisti omjer dobrih i losih naslova, gdje kod EA prednjaci ova druga kategorija. Ocito ni ti ne kuzis neke jednostavne stvari...

Samo da se razjasni jedna stvar.
Apex kao battleroyale je dobar. Apex kao igra je meh.
Eto, možete nastaviti.

Moja jedina poanta je da ovo nema veze sa EAom,Anthem kao igra je ok,a ljudi koji nisu imali svoju misao u glavi jer svakodveno slusaju Yongyea seru po igri a nisu je ni igrali, to je problem

toliko spominješ Yongyea da bi netko mogao pomislit da imaš fetish prema azijatskim dečkićima.
nitko ovdje svakodnevno ne sluša yongyea jer sam siguran 100% da nikoga ne boli kurac generalno za njega. jedini se ti tu pališ i svim silama pokušavaš nešto a mislim da ti je generalno dosta ljudi objasnilo postovima kakvo je njihovo mišljenje. Ohladi. Ozbiljno.

Tvoji komentari samo pokazuju da nisi ni procitao sto sam napisao ali ok. Koliko sam vidio vecina ljudi na Anthem threadu koja je igrala se slozila sa mnom, ali na kraju dana nema smisla ista objasnjavati.

Koliko sam vidio vecina ljudi na Anthem threadu koja je igrala se slozila sa mnom
Nema vas dosta ni za jedan squad :