Daj malo više dojmova i detalja. Ti si jedan od rijetkih koji je igrao i Blackout.
Igram Blackout svaki dan...

Pa prvo dizajn i grafika mi iskreno nisu legli nikako, oružja su jako loša ili je time to kill pre velik.
Nemože se ispaliti cili šenžer iz pištolja u lika koji je metar od tebe a da ga ne ubije, metci mi lete čudno, sav taj dizajn mi je nepregledan neznan što kupin pa onda da nemožeš kupiti sve metke radi jer nemaš mista mi je isto užas.

Po videima igra je letila, izgledalo je duplo brže od coda a kad sam zaigrao igra je sporija od coda znaći videa sa pc-a na ps4pro pre tromo presporo.

Ja za moj gušt nisan našao nešto što bi me privuklo igri, trenutno igramo Blackout svaki dan i guštam pa sljedeča battle royale igra mora biti bolja od Blackouta da bi je igrao ova to za MENE nije...

Dao sam i ja sansu igri, malo duze od Mire, ali isto tako mi ovo nije ni blizu jednom Blackoutu koji je po meni savrsen BR (na konzolama).

Neznam, streamovi na vecer izlaska su mi izgledali odlicno i bas sam se veselio igri. No onda kad sam zaigrao primjetio sam u cemu je problem, ovo je definitivno igra za PC, na PS4 ni blizu to neizgleda tako atraktivno kao tamo. Jednostavno mi djeluje pre "jeftino" i tromo... Također jako nepregledno sto se loota tice.

Meni osobno ova igra djeluje kao brat blizanac Blacklight Retributiona sto se GPa tice. Sam filing oruzija tj pucanja i kretanje lika mi je 95% identicno. A nevidim tu ni T od Titanfalla...

Također nema smisao samo igranje u 3 igraca. Zasto nema bar solo? Biti vezan za 2 debila kad nema ekipe nije nimalo zabavno :/

Nisam neki fan BR moda općenito, no ovo gledam od releasea igre na Twitchu i svakako ću probat, ali ne na silu kako sam Fortnite nego me baš pere neki hype za ovo i čitajući komentare vidim da i drugi hvale igru pa mi to samo olakšava odluku.

Na cemu igrate?
PS4?

Probao jucer,sve je to super,al kad vidim aiming i to kaj miro kaže da moraš cijeli šaržer ispraznit u nekog padne mi mrak na oci.

Nisam ocekivao puno jer nisam fan arkadnih fps-ova(osim old school naslova),al shvacam zakaj je ljudima napeta igra jer ima puno pozitivnih stvari. Jednostavno taj žanr nije za mene,al od svih BR naslova mi se cini najinteresantnije.

Titanfall: Frontlinea
kartaške mobilne igre.
: viper89 What a time to be alive :

Titanfall: Frontlinea
kartaške mobilne igre.
: viper89 What a time to be alive :

BR, mobilne igre, jos i karte....

Navodno je igra izašla na ovaj nacin jer bi trenutno stanje u EA-u naštetilo igri  xD xD

20% su im pale dionice radi BF

Igram od kad je igra izasla na ps4 i mislim slijedece:

Potencijal ogroman, novosti u br zanru ima puno vec i na samom pocetku. Graficki jako lijepo za ovaj zanr. Loot sistem odlican, pogotovo kad recimo mijenjam pusku koja ima attachmente za neku na podu i automatski se sve sta moze prebaci na drugu pusku. Fini stabilni framerate, uostalom sve navodi kao da se radi o aaa naslovu, a ne f2p. E sad sta ne radi kako se spada. Pa po meni prvo i osnovno health pool, damage i balans oruzja su veliki problem. Imam osjecaj ko da moram ispalit 50 metaka u nekog za down, a ja padam od par metaka. I npr i najlosiji shotgun u igri bez attachmenta je toliko op da cak i mijenjam jacu neku pusku za shotgun na podu. Na blizinu nemas nikakve sanse ako ides protiv shotguna. Sniperi s druge strane preslabi s obzirom na njihov fire rate i ammo pool. Vidit cemo, zasad osvjezenje i jedna vrlo dobra mp igra koja vapi za balansom

Da jedini minus je to što doslovno moraš cijeli clip ispraznit u protivnika da bi ga možda ubio. Sve ovisi koliko si precizan, a uz sve special moves-e što imaju pojedini likovi to baš i nije toliko jednostavno. No čim se skoro velika većina igrača na to najviše žali vjerovatno će napraviti neki rebalans. Odigrao sam par mečeva, s randomimam nekad ti neće ni oružje droppat pa trčim praznih ruku dok kupe sve ispred mene i iako su balvani opet mi je uživancija što za druge BR nisam mogao reć, mogu samo mislit kako je bolje kad igraš u partyu s frendovima. Obećava puno, ima i puno prostora za napredak kao spomenuto u postu iznad. Novi likovi će sigurno se samo štancat, ali zasada je gušt igrat i nisam skužio da je neki lik više OP od drugih, ali to možda jer sam još noob i nemam niti 10 killova na kontu.

Najfascinantnije u svemu je to kako je EA triput zaredom jebeno zajebao Respawn.

S prvim Titanfallom što su ušli u ekskluzivu s Microsoftom i nisu ga izdali full multiplatform.
S drugim Titanfallom kad su ga izdali u klinču, odnosno razmaku od tjedan dana u odnosu na zlatne koke Battlefield i Call of Duty.
I sad treći put mjesec dana prije izlaska Battlefield Firestorma, dva tjedna prije izlaska treće sezone Blackouta i kad Fortnite ima najjači content mjesec od kad je izašao.

Zanima vas kako sjebati igru? Ajmo forsirat LGBT karaktere u igri bez price.

Da baš će ti sjebat igru...daj sredi se.

OW all over again and look how that ended  : : :

EA’s official bio page for the Legends specifically notes the sexuality of Gibraltar, one of eight characters you can play as in Respawn’s just-released battle royale.
He is revealed to have once gone on a joyride with when he and “his boyfriend stole his father’s motorcycle,” making him an openly gay or bisexual protagonist a launch, a rarity in the medium.

I sad treći put mjesec dana prije izlaska Battlefield Firestorma, dva tjedna prije izlaska treće sezone Blackouta i kad Fortnite ima najjači content mjesec od kad je izašao.
Weky mislim da to nije zajeb već teški win. baš sad kad ima najveći broj igrača i kad ljudi religiozno prate twitch youtube i Mixer ( : ) oni su svim tim ljudima platili da igraju apex, pobrali hrpu igrača, bilo od drugih BRova ili novih igrača i sad imaju velik playerbase i veliku gledanost. EA ti je kao teška nadrogirana kurva, siguran sam da im se ne sviđa situacija gdje je ovo 350 tisuća puta popularnije od battlefielda ali ovisni su o njima.

Dom širok ko tri ormara! širi se poput Gibraltara!

EA’s official bio page for the Legends specifically notes the sexuality of Gibraltar, one of eight characters you can play as in Respawn’s just-released battle royale.
He is revealed to have once gone on a joyride with when he and “his boyfriend stole his father’s motorcycle,” making him an openly gay or bisexual protagonist a launch, a rarity in the medium.

https://youtu.be/paq6sVkkEg0

Odigralo se sad već malo više partija, treba tu još satnice da se sve full pohvata ali ovo što sam vidio zasad mi se jako sviđa. Iskreno, vjerovatno najbolji BR na tržištu.

Igra najviše isfurava Blackout s time da se vidi puno utjecaja drugih igara. Za početak je sve jako pregledno i fluidno, nije u nekim jednoličnim bojama kao u recimo Blackoutu ili PUBG-u gdje se igrači prelako stope s okolinom, gdje kad te počnu pucat dok uopće skužiš gdje se nalaze već si mrtav ili pošteno razjeban, a opet nije prešareno da igrači iskaču iz paštete na mapi. Pogotovo Blackout koji (barem na konzolama) ima jako loš riješen anti aliasing i shimmer pa te često zna cimat jer kad gledaš ovako letimično izgleda kao da se netko kreće a na kraju samo neki random grm ili stablo treperi u daljini. I ovdje kad te uhvate na prepad kao u Fortniteu uvijek imaš neki quick getaway, tamo je to build mehanika gdje kad ti dolete prvi meci već oko sebe preventivno ko luđak sagradiš 4 zida samo da si zaštitćen i daš si malo mjesta za disat. Respawn je to rješio malo drugačije. A to je s onim Overwatch klasama i abilitiyma. Gotovo svaki ima nešto da se brzo odjebe/zaštiti ako te neko uhvati jebat na čistini. Bio to onaj Winstonov dome iz Overwatcha, da ti se šprint brutalno ubrza pod pritiskom, da fazeshiftaš kao u TF2 ili grapplaš ko luđak gdje stigneš. Čak i ako klasa nema ništa slično, igra uopće nema nikakav fall damage tako ako si na nekom visokom područuju lako se odjebeš od guste situacije.

Isto tako za razliku od Blackouta i PUBG-a sami inventory managment je miljama bolji. Attachmenti i itemi koji ti ne odgovaraju tvojim trenutnim puškicama su u potpunosti prekriženi te odmah u sekundi znaš da li ih kupiš ili ne. Svi dodaci se automatski prebacuju ako mogu na jednu od dvije puškice koje furaš (uvijek prvo na ovu equipanu, ako tu nemože onda tek na drugu), a ako nema ničega di odgovaraju automatski se pobacaju po podu da ne zauzimaju bespotrebno inventory space. Isto tako te igra odmah upozorava ako već imaš bolju klasu itema equipanu da bespotrebno ne kupiš. Također mi je jebeno kako je sve color codano, od raritya do što bržeg raspoznavanja metaka. Tako već letimičnim pogledom gledaš aha, furam crvene metke, gledam crvene kutije, već preko 3 sobe vidiš što ti treba. Nema čitanja sitnih slova i od koliko mm treba kupit metke. To je sve jako važno u Battle Royale igrama pogotovo kod inicijalnog slijetanja ili kod brštenja nekog potencijalnog jebenog loota koji se jbg nalazi na čistini pa je bitno sve na brzinu razaznat, pobristit i odjebat se što prije. Ping sistem je isto prejeben, sve se označi i pinpointa bez  problema. Nema više objašnjavanja tipa: „eno lik tamo kraj onog debla koje izgleda ko kurac“ ili „imaš armor tamo u onoj maloj kućici, s crvenim vratima“. Uzeli su spotanje od BF igara i primjenili to na apsolutno sve, od itema, lokacija do nepriatelja. Ono što je Respawn napravio sa tim color coded i ping sistemom da je upotpunosti uklonio gubljenje vremena na bespotrebna objašnjavanja i provjeravanja koje točno stvari treba skupit.

Kretanje i napucavanje je odlično. Sve je vrhunski fluidno, mapa je promišljeno dizajnirana i kad se ufuraš praktički letiš po mapi. Uvijek ima neka nizbrdica po kojoj možeš neprekidno klizat, kakav zipline, ili oni zipline baloni koji te ispucaju u zrak i u freefall. Kretanje nije onako luđački nabrijano kao u TF2 ali je opet daleko fluidnije od bilo koje BR igre dosad. Napucavanje je vrhunski, jako mesnato, a brojevi koji iskaču u bojama odmah naznačuju kakav armor taj nepriatelj ima (ako uopće) te već automatski proračunaš hoćeš nastavit bit agresivan ili ćeš se povlačiti.

Neznam više što bih rekao osim da igra vrhunski gameplay, game dizajn i mehanike. Jedine sitne mane su stvar balansa jer su pojedina oružja baš žešće zakurac. Tipa onaj pištoljčić/shotgun, ima tri metka, podraška nepriatelja i ima odvratno uzak spread. Baš kompletno smeće od guna. Također igri očajno fali malo više stabilnosti. Često bude laga, crasheva i sličnih stvari. Treba pod hitno ubaciti solo i duo modove i malo stabilizirat igru i to je to.

Uvjeren sam da je EA ovo više forsirao da se ubaci na BR bandwagon dok još može nego je Respawn htio napravit BR igru, ali su napravili baš vrhunski posao. Mene više brine da igra baš pošteno zaživi i da se ekipa ne rasplini nakon početnog hypea. Mislim da je problem što je igra izdana ovako kasno. Jer ono, PC ekipa je imala PUBG i Fortnite, koji su unatoč istom žanru čiste suprotnosti u stilu te oni koji su čekali nešto između ili su bili na konzolama i čekali alternativu za Fortnite su dobili to sa COD-om i Blackoutom. Praktički svi igrači koji su htjeli igrat BR igru su se već pošteno najebali na jednu od te 3 te novih igrača nema ili ih ima na kapaljku. Jedini razlog zašto je uspjela igra uopće i ovako inicijalno zaživjeti je jer besplatna. Da su oni to naplatili iti 50kn bolio bi ikoga kurac jel to streamaju Shroud, Ninja ili neki treći kurac i nitko je nebi ni probao. Sad je sve pitanje toga koliko će ekipu uspjeti zadržati koju su pobrali od ostalih igara. I ako baš jebeno zaživi s obzirom da je EA u pitanju, a ovo je F2P igra bojim se da bi mogli žešće zadebilit s ubacivanjem novih OP likova koji će biti iza paywalla.

Al sve u svemu baš jebena igra kojoj samo fali z poliranja, malo sreće da zaživi i malo zdravog razuma da ne zadebile s paywallom.

I sve usporedbe koje si dao s pubgom nemaju smisla, jer je pubg hardcore, a ovo nije. Od inventorya, markinga do napucavanja. Sve to ima smisla kod igre i zanra kao sto je pubg.