Hardcore inventory. Dost jebeno.
Apex Legends
Pa za inventory kao slaganje itema ne, ali u kontekstu u kojem ti pises da. Trebas znati koji attachment ti treba, koji meci i sto i kada uzeti, jer si tada izlozen riziku. Cak i ako hoveras iznad itema s otvorenim inv i skupljas jako brzo. Nije izdvojeno raritetnim bojama ili da imas area of collecting kao u h&s rpgovima. Ne svijetli sve okolo i ne iskace iz scene kao u blackoutu, fortniteu ili ovdje u Apexu. Jebiga to je hardcore naslov.
Mislio sam samo isprobat, sad već igram petnajstu partiju 4 sata bez gašenja.
Naravno, abnormalno suckam i imam jedva par killova, ali igra me primila.
Napucavanje mi baš odgovara, neki mix Overwatcha i Borderlandsa.
Ja i battleroyal igre smo 2 različita pojma, onih 10 partija Blackouta me se nije ni po čemu previše dojmilo, pola sata isprobavanja Fortnitea mi nitko neće vratit, ali ovo me drži i jako mi se dopada.
Tuhy Javi se da te carryam.
Kad se sjetim tamo negdje prije 3 i pol godine, jesen 2015., nabavljam PS4 i zelim nesto novo na novoj generaciji. I to je bilo battle royale. Tad jos prilicno nevazan zanr koji je imao H1Z1 i Arma 3/Minecraft Hunger Games, ali to sve ni blizu popularno kao danas. A danas... Fortnite, Apex, PUBG, Blackout. Ja bih trebao biti u ekstazi, a apsolutno nista me ne privlaci od toga. Battle royale je sve ono sto sam htio od gaminga, a sad me uopce ne privlaci. Ne znam kako to objasniti.
Ovaj Apex malo bacim pogled na Twitch da vidim hoce li me primiti, ali nista, jos me najmanje od svih zanima. Jbg, kad je FPS. Daj ti meni TPS-ove.
Tuhy Javi se da te carryam.Nemoj! Miro i ja smo ga kerijali do pobjede u prvom mecu Blackouta i odma je odusto od igre. Njegov đir je giniti 4 sata sa 2-3 kill, to je zanimljivije i privlacnije, logicno :
Mislio sam samo isprobat, sad već igram petnajstu partiju 4 sata bez gašenja.Tipičan primjer što se desi kad strimeri promoviraju igru odma dičurlija ko ovaj navali na nju...a još je i besplatna...i grafički izgleda ko remaster...i nitko od ekipe je ne igra...
Naravno, abnormalno suckam i imam jedva par killova, ali igra me primila.
Napucavanje mi baš odgovara, neki mix Overwatcha i Borderlandsa.
Ja i battleroyal igre smo 2 različita pojma, onih 10 partija Blackouta me se nije ni po čemu previše dojmilo, pola sata isprobavanja Fortnitea mi nitko neće vratit, ali ovo me drži i jako mi se dopada.
all checkbox checked
to Tuhy nisan ni sumnjao
Šta se loži odmah ovaj papak... <3
https://www.twitch.tv/realkraftyy
Ako koga zanima,Destiny PvP veteran igrac, koga god zanima kako igrat Bloodhounda.
Da baš će ti sjebat igru...daj sredi se.Pa doslovno hoce,igra u kojoj nema price ubacuju pricu samo da bi rekli da imaju LGBT likove? OW je ultra politicki korektan, cim komentiras nesto sto im se ne svidja popijes ban. Ne ide im na dobro.
Ovo je ko ona scena iz parade
https://www.youtube.com/watch?v=Qbw0LO9n-ZU
A izgleda da Apex lagano pada,vise Shroud ne streama tolko Apex i brojevi padaju i padaju,hype je prosao.

Press F to pay respects.
Igrace je nakratko privukla inovativnost jer su dosta toga integrirali iz drugih BR igara ali nije vise napeto kao sto je bilo kad je tek izasla. Sumnjam da ce igra zamrti.ali ipak se Fortnite vraca na prvo mjesto. Apex legends je zapravo dobrim djelom asset flip iz Titanfalla 2,grafika je isto neimpresivna, oruzja su reciklirana iz Titanfalla 2, i nema ih ni priblizno dovoljno,a i od onih koji ima pola ih je beskorisno(Mozambique,etc). Igra te prisiljava da igras u squadu a nema nikakvog penaltya kad neko na random liva usred gamea pa igras sa igracem manje. I za SCUM su govorili da je genijalna igra dok su jos placali Shroudu i ostalim streamerima dok je sad niko prakticki vise ni ne spominje.
To sta hype pada je dobra vijest, dica ce se vratit na fortnite i ostat ce dobri igraci ez :)
A izgleda da Apex lagano pada,vise Shroud ne streama tolko Apex i brojevi padaju i padaju,hype je prosao.Apex je imao kratki sweet spot jer je izašao par tjedana prije Blackoutove sezone koja je došla prošli tjedan i Fortniteove koja stiže ovaj četvrtak. Nakon toga će brojke potonuti.
I onda ti dolazi novi content za Apex i brojke rastu i tak u krug, ima mjesta za sve igre.
Ja ne forsiram politicka sranja,ja govorim cinjenice temeljene na stvarima koje su se dogodile.
Apexu svakako pada popularnost,igra nije losa ni nista ali cim online dodu ninja i tfue apex padne na drugo mjesto,a ni twitch rivalsi nisu pomogli Apexu sa svojim glupim standardom turnira.
koga uopce boli briga za viewere na twitchu.
meni je igra odlicna i dugo se nisam zabavio u nekom BR naslovu popug ovoga. igram svaki dan i prezadovoljan sam, još je i free, gdje ćeš bolje?
koga uopce boli briga za viewere na twitchu.Igra nije losa,samo sto neki ljudi ovdje vicu Fortnite bad,Apex good bez nekog temelja,i ja sam utuko ponesta sati u Apex i igra definitivno ima potencijala
meni je igra odlicna i dugo se nisam zabavio u nekom BR naslovu popug ovoga. igram svaki dan i prezadovoljan sam, još je i free, gdje ćeš bolje?
Skinuo Fortnite, igrao pola sata, obrisao - žao mi je i što sam tih pola sata protratio.koga uopce boli briga za viewere na twitchu.Igra nije losa,samo sto neki ljudi ovdje vicu Fortnite bad,Apex good bez nekog temelja,i ja sam utuko ponesta sati u Apex i igra definitivno ima potencijala
Skinuo Apex Legends, fali sadržaja no temelji su tu, igram otkad je izašlo i igrat ću još neko vrijeme.
Fortnite bad! Apex good!
https://www.youtube.com/watch?v=G9xpYNGRxbE
Jel popio ko bananu već ili još čekamo? Da zasolim, moja kerka probala Apex, kaže super joj.