Da ne ispadne da sam zadnji put srao bezveze.
Jučer sa curom na kavi, mala, naravno, mora bit u trendu pa je i ona to skinula.
Reko, ajde da probam, ako je pola svijeta poludjelo za tim, nemora bit da je loše samo zato jer mi Pokemoni nikad nisu bili dragi... srao sam i protiv Rainbow Moona i Final Fantasya pa sam već nebrojeno puta reko kolko sam bil u krivu sa time.
Upali mala...uzmem mob i hodam po terasi. Iskoči neki mali, kliknem na njega pa bacam loptu na njega, dok mi, on, kao, skakuče na stolu...na kameri, jel. Wow.
Uhvatim ga gađanjem loptice. Dva bacanja. To je to. Statistika, blabla.
Ajmo dalje.
Sjednem, popijemo do kraja. Krenemo prema autu, igra uključena, mob sastrane u ruci, maltene u džepu, iskreno bi mi bilo neugodno da me ljudi gledaju kak blejim u ekran radi ovog.
Op, evo jednog malo niz put. Krenem prema njemu, kliknem, bacim lopticu. Uhvatim. Dva bacanja. To je to. Statistika, blabla.
:
Ko voli, nek izvoli. Ja neću, meni ovo definitivno nije igra. Bar ne u smislu onog što ja smatram igrom i zbog čega sam zavolio videoigre i gaming i sve vezano uz to.
Svaka im čast na dosjetljivosti i ideji, to definitivno stoji, ali ne vidim kako bi me ovo zadržalo pred mobitelom ili kako bi mi i na trenutak zamjenilo igre na konzolama.
Ništa ni protiv Nintenda, ni protiv ljudi koji ovo igraju (djelomice, maniju i dalje ne razumijem), ne razumije ni mene hrpa ljudi kad im velim da volim igrat...jedino one extreme ne šljivim ni 5%, onaj video "stampeda" u New Yorku mi je, u blagu ruku, nepojmljiv, da sad ne krenem u to da nazivam te likove totalnim idiotima.
I kod nas na konzolama / PC-u se mogu nać takvi, ne treba sad etiketirat sve gamere zbog par pojedinaca.
Ako će netko zbog sakupljanja Pokemona otić u minsko polje, ako će netko danima igrat Wow te umrijet od dehidracije ili će netko past sa litice radi što boljeg selfiea, neka...prirodna selekcija odrađuje svoje.
Ovo nije nikakav post da potegne raspravu i svađe, samo moje mišljenje o ovom "fenomenu" za kojim su svi, iz meni posve nepoznatog razloga, poludjeli.
Samo vi nastavite dalje o Go-u, ja sam samo osjetil potrebu da napišem nekaj :) , bez ikakve namjere da nekog taknem u živac i da netko ovo shvati ko provokaciju.
Probal sam, nije mi se svidjelo (dapače, ali da ne izazivam svađe), napisal to i pa-pa :) :*
Edit: ne, nisam jebo