Igra mi je izgledala ful zabavna ... ono, ti lovac na pokemone i pokušavaš sakupiti sve koji postoje, zatim su tu dvorane (treninzi) i razmišljao sam tko zna što će se sve nuditi ... Još kao plus je bilo druženje gdje upoznaš ekipu koju po prvi put vidiš i krećete zajedničkim snagama u lov dijeleći pritom dostupne resurse.
Zašto povlačim ručnu. U 2 dana uspio sam skupit 12 pokemona od 600 CP pa sve do 1300 CPa tako da koji god gym postoji ne može opstati, a isto tako niti ja ne mogu sačuvati svoj osim ako ne odem u neku zabit gdje škvadra ima pokemone ispod 500 ili nema nikoga u blizini. Npr. danas bez ikakve muke koristeći 3 svoja pokemona (od 6) osvojio gym u kojem su bili hypno od cca 1000, vaporeon od cca 1200 te arcanine nešto sitno ispod 1700 CPa.
Sve skupa sam danas prošao 7 dvorana i sve ih osvojio, ali je samo jedna još uvijek "moja", a sve to unutar 6h (3h igre od čega 1h = ručak pored lure modula, 1,5h izležavanja na Jarunu naravno uz aktivan 2x lure modul te 0,5h šetanja po Jarunu da se obiđu pokestop-ovi).
Evo i mojih ljubimaca koji su se još malo pojačali u međuvremenu
EDIT: Moram sam sebe ispravljati jer sam upravo prošao kraj dvorane LVL5, a google kaže da je trenutno najveći mogući LVL10 što bi značilo da unutra može biti 10 pokemona? Moram proširit bazu suigrača tako da gym dignemo na LVL10. Da li će onda protivnicima biti nemoguće osvojiti gym? Ah ... manje filozofije i više igranja ;)