https://player.vimeo.com/video/174821377

Pokémon Go Vaporeon Stampede, Central Park, NY 
ovo je baš žalosno

U sat vremena igranja sinoc, ulovio 9 pokemona stigao blizu 4 levela. Mislim da mi je najbolji uhvaceni zasad seel ima taj cp 72, ako je to uopce bitno. Imam jedan problem, dakle prikazuju mi se pokestopovi u blizini medjutim kad kliknem na njih, bude samo bijelo i ne mogu nista napraviti s njima. Bas sam odsetao do jednoga i dalje nista. Jesu li oni onda samo nekad dostupni ili bi trebali biti 24h?

U sat vremena igranja sinoc, ulovio 9 pokemona stigao blizu 4 levela. Mislim da mi je najbolji uhvaceni zasad seel ima taj cp 72, ako je to uopce bitno. Imam jedan problem, dakle prikazuju mi se pokestopovi u blizini medjutim kad kliknem na njih, bude samo bijelo i ne mogu nista napraviti s njima. Bas sam odsetao do jednoga i dalje nista. Jesu li oni onda samo nekad dostupni ili bi trebali biti 24h?
Tako je i meni bilo. Razlog su problemi sa serverima, kad se stanje smiri će radit normalno. Oni su uvijek dostupni

Kako vama igra funkcionira?

Zadnjih par dana mi je prakticki neigrivo, vise od par minuta u komadu je znanstvena fantastika, a i kada radi nece iz prve pokestopove ili pokemone hvatati (danas mi je 6 puta stalo nakon sto bi usao u loptu pokemon), u ostatku vremena se uopce nece spojiti i pise da su serveri na aparatima.

Nije do moba jer je u cetvrtak sve funkcioniralo ko bombon, igrao sam jedno sat i pol u komadu, sve je odmah otvaralo i nije bilo nikakvih problema, ali ovo je uzas.

I meni danas cijeli dan ne radi kako bog zapovjeda, vjerojatno serveri preoptereceni.
Zeni je cak drago sto igram, jer sada idemo stalno šetati nekud :-D

Ja sam spušio i lucky egg i lure module radi servera. Danas nema šanse igrat, navodno izlazi u Kanadi pa zato

Joj ja rekao curi da idemo setat opatijom, naravno usput bi rjesio nesto pokemona usput ali nista. Nema sanse.

Joj ja rekao curi da idemo setat opatijom, naravno usput bi rjesio nesto pokemona usput ali nista. Nema sanse.
Uzalud si šetao :-P

I ja sam isto vec dosta kilometara uzalud prošetao.
Ovo jučerašnju situaciju najbolje opisuje

Imao sam srece pretkraj, rekoh da samo jednom jos probam i kad stvarno udje u aplikaciju 😀

Mislim radilo je uzasno lose ali pokupio sam stvari s 10 pokestopova i uhvatio 9 pokemona, bilo bi i vise da nije svaku minutu ko na tvojoj slici bilo 🙁

Zao mi je sto nisam uspio uloviti ponytu prvi put mi izleti iz pokelopte a drugi put se igra zamrznula 😭

Ma meni je uredno ušlo u aplikaciju i stalno sam i bio unutra, jedino kad bi bacio pokeloptu bi se aplikacija smrznula, i tako jedno 10 puta. Uzalud sam i onaj dim potrošio, imao sam u nekim trenucima do 3 pokemona oko sebe, i svaki put se smrzne.

Danas mi je radilo sve normalno, zablokiralo je mozda 2 puta u 2 i pol sata koristenja, tako da su ocito sredili servere.

Ne znam jel napisano ovdje vec, ali za igrace iz Zagreba mislim da je Jarun daleko najbolje mjesto za pokestopove i odredene pokemone, u cijelom krugu ima valjda 30-40 pokestopova, na onoj dionici uz nasip je jedan prakticki na svakoj onoj tabli za sportasima, evo primjera

https://abload.de/img/pokehqs2h.png

Na toj dionici je jedan frajer se vozio u Skodi sa upaljena sva 4 svjetla, i isao je mozda 10 na sat, i svako malo se zaustavljao 

Pokemona ima ali nisu bog zna kakvi tako da ima hrpetina Pidgeya, Psyduckova i Ratata, dok je uz vodu Magikarpovi i Poliwag, te se moze naletiti Golducka i Eveea. Takoder na 4 kafica je netko stavio Lure tako da sam tamo proveo jedno pola sata, a taman pred kraj kada sam isao van, je netko stavio blizu tribina takoder jedan Lure, i u roku 5 min se skupilo 10 ljudi i 3 auta su se zaustavila.

Besprijekorno radi danas, popeo se do levela 11, nemam nešto wow, al ajde Jolteon, Vaporeon, Weepinbell i Pidgeot od 700 i nešto obavljaju posao u svakom gymu. Inače frend danas ulovio Dragonitea 

meni isto danas dobro radi. ja sam tek preksinoc malcice poceo al eto taman sada postao level 7. meni je fora, prijatelji mi seru, kako je to sranje, kako je to glupo a igraju onu glupu star wars igru koja je barem duplo gluplja. ja se ne opterecujem, hvatam svog 20og zubata i boli me ona stvar.

gledam ove gymove u okolici i mislim da je najjaci pokemon neciji goldbat od 820 bio, a sa 700 bi u vecini bio najjaci ko od sale
moj najjaci zasad je clefairy od 212  :(

danas idem u centar grada, molim boga da ce sve raditi kako treba, ne sjecam se kad sam ovako na nesto navukao 

Eto Dragonite od frenda, kaže morao potrošiti 14 great balla

Dragonite mi je najgori final evolution ikada. Od onog predivnog i drazesnog dratinia i dragonaira do ovog špagetnog debelog zmaja, wtf.

Kako se uopce dobijaju great ballovi? Jel se mora prijeci neki lvl ili je random bez obzira na lvl? Trenutno sam deveti i nisam nigdje nasao.

Kako se uopce dobijaju great ballovi? Jel se mora prijeci neki lvl ili je random bez obzira na lvl? Trenutno sam deveti i nisam nigdje nasao.
Mislim da ćeš dobit prve na 11. levelu, zaboravio sam dal sam ja tad ili na 12., nisam sto posto siguran. Nakon toga ćeš ih dobivati po pokestopovima uz ostale iteme.

Danas otkrio jos jednu zlatnu koku sto se tice pokestopova, Mirogoj

https://abload.de/img/pokeejma3z.png

To izgleda kao da svaki grob ima svoj Pokestop.