Uhvatio Squirtle i Weedle bez da sam mrdnuo guzicom iz klimatiziranog stana. Dobra igra. Da bi mi se koraci mjerili pretpostavljam da igra cijo vrijeme mora biti upaljena?
Da, rijetko ces vise naci pokemone u svojem stanu. Trebat ces hodat. Sto se tice igre, ne vrti se u pozadini pa ni ne moze brojat, a ako mislis na inkubaciju jaja, morat ces hodat, jer sve drugo ce igra prepoznat kao varanje (samo kod inkubacije).

Cekaj, za ovo igrati trebas biti stalno povezan  na internet?  :

A kaj si mislil?
Da bu ti vuru vremena baterija držala?

Mobitel nema žiroskop pa ne mogu pokemone vidjeti u AR-u, ima li kakav fix? način da zeznem mob/aplikaciju?

Imam charmandera, jigglypuffa i zubata za sad

Mobitel nema žiroskop pa ne mogu pokemone vidjeti u AR-u, ima li kakav fix? način da zeznem mob/aplikaciju?

Imam charmandera, jigglypuffa i zubata za sad
Ma i bolje ti je da ne igraš u AR-u, barem ćeš lakše hvatat pokemone

Ako se ovo ludilo nastavi pokemon go ce sam vise vrijediti od cijelog nintenda za jedno 20 dana. Ja jos uvijek odolijevam, nema sanse da po ovim vrucinama hodam uokolo i hvatam pokemone, bojim se da bi i mene nasli ko onog tipa na plazi. Neka, cekam lakse vrijeme ali da sam zaintrigiran, to jesam definitivno.

Za pocetnike (kao sto sam i ja) a da su u Zagrebu, sjednite na tramvaj i Ilicom idite, doslovno na svakoj stanici ima ili pokestop ili za hvatati pokemon, danas sam isao do frenda na sv. Duh i dosao na peti lvl, samo sto je negativna stvar sto aplikacija stvarno zdere bateriju.

Igru jos ne kuzim niti malo osim da se u gym ne moze do lvl 5, tako da sam samo skupljao poke lopte i hvatao svakog pokemona danas.

Meni se danas jedno 10 puta u 20 min smrznula app, bacim lopticu uhvatim pokemona i smrzotka. Ima jos tko ovakvih problema do danas mi dobro radila?

Poslano sa mog D5503 koristeći Tapatalk

Smrznulo se i meni

Ma i bolje ti je da ne igraš u AR-u, barem ćeš lakše hvatat pokemone
Al ne vidim Pokemone "uživo" :(

Level 8, otkrio ih 28, uhvatio pitaj boga koliko, jer dupliće uglavnom transferam za candy profesoru. Team Valor, ima itekako stopova i gymova tu po Rijeci. Najjači zasad Vaporeon sa 365, Golbat 333 i Pidgeotto 243. Tek nedavno otkrio da mogu dodgeat u borbama i kako iskoristit special move, pa borbe idu nešto lakše, iako dodge je skoro pa nebitan jer rijetko kad uspije. Također skužio da pri inkubaciji jaja aplikacija ne računa kilometražu koju pređeš dok se voziš jer prepoznaje očito brzinu. Uz to, vidio kao neki hint da se ne smije evolveat rano Pokemona, već da ga treba fino power-upat prvo, no ispostavilo se da je to fejk. Odnosno dođe ti na isto, ako recimo 50 CP Pidgeya evolvaš, dobiš npr 100 CP Pidgeotta i onda ga možeš powerupat do maksimalno koliko ide, ili evolvaš 90 Pidgeya pa dobiš 140 CP Pidgeotta al maksimalni CP do kolko može ić je kao i ovom prvom.

http://m.dnevnik.hr/clanak/vijesti/hrvatska/hgss-moli-turiste-ne-ganjajte-pokemone-po-biokovu-i-velebitu---443330.html

Lol

Tek nedavno otkrio da mogu dodgeat u borbama i kako iskoristit special move, pa borbe idu nešto lakše, iako dodge je skoro pa nebitan jer rijetko kad uspije.
Negdje sam pročitao da taman prije nego te protivnik napadne se pojavi žuta boja na rubovima ekrana i da upravo u tom trenutku trebaš dodgeat i da će biti uspješno. Isto tako navodno na početku borbe protivnik napadne dva puta zaredom tako da si barem na početku borbe spreman za dodge.

Ja izgubim sto god napravim u borbi. Jucer sam isao sa skoro duplo jacim CP i opet isto. Bas sam los.

Stigao je danas službeno i u Hrvatsku.

Ja sam jučer navečer malo igrao, oduševio me socijalni aspekt igre. Netko je na Zrinjevcu stavio tri lure modulea i gro ekipe se skupilo tamo igrat pokemone, mladi, stari, šminkeri, pankeri.... Upoznao sam neke ljude i odmah normalno pričao sa njima ko da se znamo.

Na putu kući sa frendom ganjao Onixa, došli mu ful blizu i čekali da se konačno pojavi i onda mi se smrzne igra - popizdio sam. Na kraju išli zauzeti gym u kvartu i uspjeli. Razilazimo se i dolazi neka ekipa i dovikne nam "E nemojte nam zauzimat Gym", fino stali, popričali s njima, malo se zezali i pozdravili se. Uzeli su si nazad Gym i već danas vidim da je kvart poharao tim Mystic - sve je u žutom.

Dosta zabavno ovako na prvo, no ne znam baš koliko dugo će me držati. Uvijek se nasmijem kad vidim ekipu da hoda okolo i bulji u mobitel, većina njih su pokemon treneri xD

Prolazio i ja nocas Zrinjevcem, stvarno je genijalno bilo. Toliko pozitivne atmosfere na jednom mjestu nisam dugo vidio. Najjace mi bilo kad je jedan Lure Modul istekao, cujes odmah uzdahe razocaranja uokolo. Onda ga je netko opet postavio, odjednom svi klikcu i okrecu runde Kad smo mi bili, bilo je sigurno stotinjak trainera tamo. Mi upoznali neke mađare, popili par rundi, baš je ludilo bilo.

Al bas sam odusevljen s tom pozitivom oko igre. Na trgu kraj sata ista situacija. Ekipa prolazi na biciklima, trci se od Pokestopa do Pokestopa. Medjusobno si stranci prilaze...

Btw, koji si level? Vec samostalno dizete Gymove?

Lvl 8 trenutno. Jučerašnja šetnja do trga i nazad je bila čudo koliko sam pokemona uhvatio i koliko exp-a dobio.

Ovaj Gym u kvartu su ovi dečki dosta rano zauzeli tak da su ga slabi pokemoni držali pa nije bio problem zauzeti, pogotovo jer smo dvojica bili. A za ove gymove po gradu što vidim treba dosta trenirati još, jučer je Gym na fontanama čuvao Nidoking - sva sreća da je team Valor!

Btw. Jel netko uhvatio ove legendarne ili rijetke? Ili vam se barem pojavio i gdje (npr. Charizard,Dragonite i slično)?

Btw. Jel netko uhvatio ove legendarne ili rijetke? Ili vam se barem pojavio i gdje (npr. Charizard,Dragonite i slično)?
Meni jucer bilo prikazalo u blizini siluetu venosaura i alakazama al je bilo 5 i pol ujutro i bio sam mrtav pijan pa nisam ulovio kurca.

https://player.vimeo.com/video/174821377

Pokémon Go Vaporeon Stampede, Central Park, NY