I mene pita za logiranje svako malo ali se logiram u isti acc naravno.. ne znam, vidit cu jos kako ce kasnije bit.
Iako kad stisnem na Journal stoji da sam uhvatio ali pod uhvacenima nista nema.
Pokemon Go
Ovo čudo je lansiralo dionice Nintenda u nebo ...
Što sam ja davnih dana pričao - Nintendo samo treba izmislit neki Pokemon MMORPG (iako ovo to i nije baš, al skoro) i to je to. Printanje para.
Što sam ja davnih dana pričao - Nintendo samo treba izmislit neki Pokemon MMORPG (iako ovo to i nije baš, al skoro) i to je to. Printanje para.To je vise za djecu namjenjeno posto u biti svaki klinac sada ima mobitel i svaki klinac ce traziti mamicu i taticu za novce za Pokelopte i bome im to jako dobro ide. A i nisu samo klinci u pitanju vec ima nas i po 25+ godina sto igraju :)
Ja bih rado tu igru igrao ali morat cu biti najbolji kao nikad do sada neki drugi dan jer nema sanse da izadem vani po 35 stupnjeva...
Koliko citam velika vecina korisnika je 20+, mislim da je iz razloga sto Pokemoni uopce nisu toliko popularni kod mladih generacija, dok recimo nasa je na tome odrastala, kada se sjetim negdje 2000-2001., kada su se emitirali Pokemoni na Novoj, mislim da je bilo oko pol 8 ili 8 navecer (sto je danas apsolutno nezamislivo, da se crtic emitira u prime timeu) i da se krizalo sa Dnevnikom, doslovno cijeli kvart (30ak djece) bi se lijepo u to vrijeme pokupio kuci gledati Pokemone, i onda poslije opet van pricati o epizodi.
Koliko citam velika vecina korisnika je 20+, mislim da je iz razloga sto Pokemoni uopce nisu toliko popularni kod mladih generacija, dok recimo nasa je na tome odrastala, kada se sjetim negdje 2000-2001., kada su se emitirali Pokemoni na Novoj, mislim da je bilo oko pol 8 ili 8 navecer (sto je danas apsolutno nezamislivo, da se crtic emitira u prime timeu) i da se krizalo sa Dnevnikom, doslovno cijeli kvart (30ak djece) bi se lijepo u to vrijeme pokupio kuci gledati Pokemone, i onda poslije opet van pricati o epizodi.Jao sad si me podsjetio :)
Nintendov najuspješniji proizvod je igra za mobitele.
Hahaha.
Sve u svemu. Dobra forica.
Sad sam drito pred levelupom na peti level.
Odabrao sam Squirtla iako sam oduvijek Team Char. Jebiga, Blastoise je uberkul, a i vatreni su posvuda dok vodenih nema baš strašno puno.
Igre nema u appstoreu...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Gledam malo sad na moru koji k ljudi ko budale hodaju s mobitelom uokolo i tek sad doznam da je ovaj Pokemon GO postao tako popularan. Ne znam, moglo bi se probat, ali kaže Jovica da nema na AppStoreu.
Ima na nasoj fejs stranici postupak kako skinut app na Iphone
Napravite apple id na regiji Australija i tjt
12lvl sam i ono imam vec finu zalihu Pokemona, međutim stvarno se treba obici grad uzduz i poprijeko, ako se misli uhvatit sve Pokemone. Imam 21 godinu, jos uvijek znam ime svakog Pokemona, a crtici na Novoj kao da su jucer bili. Igranje Gameboya u školi, Red version igra i osvajanje Pokemon lige
21 godina? Koliko si bio godina kada su izasli pokemoni kod nas 5,6? Tesko da se mozes sjecati puno toga, al ajd ... Nisam jos ovo probao, ali zvuci zanimljivo...
Pa cuj dosta dugo su se prikazivali, ista stvar je i sa Digimonima koji su bili koju godinu kasnije na Novoj. Pokemone sam jos igrao i na Gameboyu i cak skupljao igrace karte, imam doma jos deckove, bio sam negdje rani osnovnjak kad sam u dobio Charizarda u Packu
Jednostavno eto, neke stvari ostale u sjecanju, znam veliki broj epizoda te prve generacije Pokemon crtica u detalje, tak da moglo bi se rec da sam ko dijete bio veliki fan
Jucer sam napravio factory reset na mobu pa danas instalirao, izasao van u 2 ko sivonja, uhvatio Squirtlea, krenuo hodati i ubrzo odustao, bolesno je prevruce za hodati po danu.
Taman i preko puta zgrade je gym tako da je bar to pozitivno
Koji Team ste odabrali?
ja ću Valor.
Ja uzeo Blue - Mystic. Gotovo, nema vise povratka.
Uhvatio Squirtle i Weedle bez da sam mrdnuo guzicom iz klimatiziranog stana. Dobra igra. Da bi mi se koraci mjerili pretpostavljam da igra cijo vrijeme mora biti upaljena?