Ako bude imalo ovako kako je hajpano, to je to...

Iss.

Pa lovit ću Pokemone svugdje.

10 mjeseci kasnije

Isprobao. Bas je fora. Hodam ovdje po radnji i ganjam Pokemone. Vidi li me sefica biti ce meni...

Isprobao. Bas je fora. Hodam ovdje po radnji i ganjam Pokemone. Vidi li me sefica biti ce meni...
To si skidao ovaj apk? Znam da još u europi nije došao, ali u americi i australiji je

Da taj.

Poslano s mobilnog telefona S7

Veli mi kum da trči po dvorištu i lovi pokemone.

Sto s pokemonima kad ih ulovis? Ili je bit igre samo skupljat ih?

Mislim da možeš betlat protiv drugih korisnika, te da se događa da u jednom trenutku se pojavi Legendary pokemon te onda navodno svi igrači idu na njega (ovo je po onom videu ). Također nadam se da ako nisu još da će napraviti gym-ove i turnire/lige. :)

Zakon je ovo

Nasao prvog pokemona ispred garaze. Isao jos malo oko kuce i nema vise nikoga nazalost. Susjed sprica vinograd i gleda koji ki*ac je opet onome..

Squirtlea! Mali je jos, tek 9 kila i 50 cm ima

Skinuo, ma nije ovo za seljaka, šalje me tamo u polje, još di da na minu nagazim  : :

Ulovio 40-ak Pokemona u prvom danu, iskreno prilicno je zarazno, ali oni core elementi Pokemon igri nisu prisutni. Borba je trenutno najvece razocaranje jer se radi o button mashingu po ekranu, a ne turn based borbi kao sto to obicno biva u Pokemon igrama. Isto tako Pokemone se trenutno nemože trenirat na onaj klasican nacin kroz borbe, vec se radi o koristenju Candya(hrana za pokemone koju treba skupljat tako da ulovi sto vise istih pokemona) koji se nalazi u manjim kolicinama i ono nije bas praktican sistem.

Igra ko igra ima puno potencijala i ima tu neku zaraznu stranu, medutim glavne karakteristike i odlike Pokemon igri fale i nadam se da ce to biti ispravljeno  :)

Ja se navukao. Ima nesto u ovome. Ako nista drugo, hodanje je zdravo

Ja gledam moje idiote iz dućana i obližnje birtije kog boga izvode sa tim...

Strašno...

Meni ne sprema Pokemone, svaki put kad otvorim kao da od nule krecem ;(

Vjerovatno nisi dobro zatvorio poke lopte pa su pobjegli dok nisi gledao. 

Meni ne sprema Pokemone, svaki put kad otvorim kao da od nule krecem ;(
Mozda se logiras na novi acc? Znam da igra ima problema s premanjem accova, mene svako par otvaranja pita za login podatke.