Lik moj, kurac su jači kad bi dobili s +4 da nisu sudci manifestirali sedmerce iz carstva sjena.

Ok, crveni je bio zaslužen, plavi "malkice" strog, ali frajer je išao na VAR i sudio LAKAT.

DI?
KAK?

Buraz kak misliš sudit tekmu kad ne vidiš ekran pol metra od sebe.

To me od svega najviše jebe, a to stalno radimo.

Uvjek je neko drugi bolji od nas.

Da, naši igraju neatraktivno svaki jebeni sport i uvijek izgleda ko da se krpamo, al tak izgleda i kad dominiramo.
Svaku jebenu pobjedu zaslužimo duplo.

I onda ti ovak sude tekmu, a našim navijačima su "bolji" francuzi.

Ja da sam igrač otišo bi iz sporta radit bravariju.

Bez velikih iznenađenja. Rukomet je sport koji strmoglavo ide prema dolje i koji je sve slabije praćen. Francuzi su velikani koji se bore na svakom natjecanju za medalju, a koliko ih je briga za to pokazuju njihove nacionalne brojke koje ukazuju da se u zadnjih nekoliko godina više gleda džudo i konjičko jahanje od rukometa. Situacija nije drugačija u Hrvatskoj. Dvorane su prazne, i to ne samo na klupskoj razini. Sjećate li se da je 2018. bio rukometni Euro u Hrvatskoj? Na utakmici za 5. mjesto Hrvatske i Češke u Areni je bilo 3,500 ljudi. Manje nego li kad u Domu sportova nastupaju Kuzma i Shaka Zulu. Na svjetskoj i europskoj razini organizacije uništavaju sport putem nejasnih sudačkih odredbi, promocije kriminalnih pravila i sudaca i održavanja sporta u srednjem vijeku pri čemu rukometna utakmica danas i ona prije 20 godina izgledaju isto izuzev pravila o dodatnom igraču bez golmana. Izostanak taktičkih presedana je također napravio svoje.

Kada se preselimo u Hrvatsku, situacija je sve to + još gore. Centraliziranje sporta je napravilo svoje i jednostavno ne postoji dovoljna konkurentnost koja forsira određeni klub da bude bolji. Nadodajmo na to i da je igračima prešutno i rečeno kako neće biti pod tolikim povećalom ako odu direkt van prije nego li dođu u metropolu, Gobac i dalje vrši svoju samovolju i ne postoji apsolutno nitko tko ga može zaustaviti, a u međuvremenu se PPD bruka po Ligi Prvaka kao najgora ekipa.

Jedino što drži rukomet na životu je komentiranje svakog siječnja je li uopće to i dalje sport vrijedan praćenja. Ne čudi da ga na Sofi i ostalim aplikacijama nalazim pored pikada i esportsa, a na kladioničarskim ponudama na zadnjim stranicama.

Ne znam, ok, popušili smo 5 razlike ali meni to nije izledalo tako loše sve do ona 3 isključenja i onog nepostojećeg sedmerca. Da sam izbornik rekao bih golmanu da stane pored gola dok ovaj puca penal. Uz 4-5 promašenih prilika 1 na 1 tu smo gdje jesmo. Dečki su mladi i dobro su se borili protiv realno jačeg protivnika. Vjerujem da će to idućih godina izgledati puno bolje. Možda se već i ovo prvenstvo malo saberu.

Problem rukometa kao i vaterpola su suci i nejasna pravila koja se jednostavno mogu tumaci ovako ili onako. Cak ni nogomet, sa svim svojim manama, nije ni priblizno toliko ovisan o sucima. Dok god se ne uvedu jasna pravila i vrijeme napada, bez onih farsa gdje sudac jednoj ekipi dopusti da drzi loptu cijelu minutu a ovoj drugoj nakon 15 sek oznaci pasivan napad, rukomet ce biti drugorazredni sport. Inace, da se te neke stvari srede, po atraktivnosti kad igraju top ekipe meni je mozda cak i ljepsi za gledanje od bilo kojeg drugog sporta. Gledao sam zene prije par tjedana, cetvrtfinala- polu finala i finale...uzivancija.

Pročitao sam danas čini mi se na Indexu da smo reprezentacija s najviše zaraženih rukometaša. Pa koji vrag su oni radili? Razumijem da se teško paziti, ali da baš imamo ovoliko zaraženih...ne znam.

Bude li danas naša pobjeda, kaj mislite? Za sad vodimo protiv braće srba!
edit:

Bravo naši ali srbi nisu neko mjerilo ....

Nadam se da mozemo daleko s ovom igrom budemo vidjeli u drugom dijelu natjecanja gdje smo ... Još kada se ostali priključe ..

Rusija dobila Norvešku 🙄

A fora mi je ovo u stilu Star Treka. Čupića teleportirali u Hrvatski studio i nazad u Mađarsku.

Nisam znao da Elon Musk brani za Madarsku

Slazem se sa Bladeom. Ne osjeti se ni priblizno ona euforija koja je vladala do prije 10-tak godina kada se iscekivalo svake godine kada ce pocet prvenstvo. Mozda ima i nesto u tome sto se igra svake godine prvenstvo za razliku od nogometa pa nekako izgubi na cari i vaznosti. Meni je rukomet, ako ekipe znaju igrat, puno ljepse gledat nego bilo koji sport jer je tako dinamican i koordiniran. Ona akcija Srba jucer sa cepelinom sa krila na krilo je nesto sto rukomet cini atraktivnijim od bilo kojeg sporta.

Pratim ga i sad iako je zainteresiranost poprilicno pala i drago mi je kad vidim koliko imamo potencijala poput malog Lucina ili Martinovica i ostalih. Krila nam standardno neigraju i sve se puca izvana, sto nam se moze obit o glavu kad dodu reprezentacije jace od Srbije. Obrana nam takoder steka, ali to je poznato vec duze vremena. Di su ona vrimena Sole, Dzombe, Balica, Metlicica, Lackovica, Dominikovica i ekipe.

crowizard stari moj ta vremena su pravi aorist, zamisli sinusoidnu krivulju i tako ti je sa svime kaj se zbiva, odnosno mora proči puno vremena da se točka na krivulji nađe pri vrhu. sada je ta točka vro nisko.

TITANXIS

Malo morgen 15-9 😤😤😤😤😤😭😭😭😭

Strava !!!

Još se sjetim Golužine izjave kada su se njegova srebra i bronce proglašavali neuspjehom ...
    Tek za 10 godina će se cijeniti 2 il' 3 mjesta ( moguće i 4 mjesta )

Oprastam ti Zlatiborske zore
    I izgubljene utakmice protiv Crne Gore.

Salu na stranu, stvarno losa igra. Napad bezidejan, Simic im je branio nenormalno, nasih ni na mapi. Neznam za koji k ne radimo faulove u obrani, pucali su 100 puta vanjski suteri njihovi i sve im je ulazilo. Nista sad odigrat hrabro iduce utakmice i bar neke bodove skupit.

Po ovom trenutnom stanju izgleda da budemo opet popljugali. 8:4 Danska:Hrvatska

Zasad odlično. Kako mladići lete. Samo da se ne raspadnemo.

Situacija se bome promjenila od zadnji put.