Ne znam, ok, popušili smo 5 razlike ali meni to nije izledalo tako loše sve do ona 3 isključenja i onog nepostojećeg sedmerca. Da sam izbornik rekao bih golmanu da stane pored gola dok ovaj puca penal. Uz 4-5 promašenih prilika 1 na 1 tu smo gdje jesmo. Dečki su mladi i dobro su se borili protiv realno jačeg protivnika. Vjerujem da će to idućih godina izgledati puno bolje. Možda se već i ovo prvenstvo malo saberu.
Rukomet
- Uređivano
Problem rukometa kao i vaterpola su suci i nejasna pravila koja se jednostavno mogu tumaci ovako ili onako. Cak ni nogomet, sa svim svojim manama, nije ni priblizno toliko ovisan o sucima. Dok god se ne uvedu jasna pravila i vrijeme napada, bez onih farsa gdje sudac jednoj ekipi dopusti da drzi loptu cijelu minutu a ovoj drugoj nakon 15 sek oznaci pasivan napad, rukomet ce biti drugorazredni sport. Inace, da se te neke stvari srede, po atraktivnosti kad igraju top ekipe meni je mozda cak i ljepsi za gledanje od bilo kojeg drugog sporta. Gledao sam zene prije par tjedana, cetvrtfinala- polu finala i finale...uzivancija.
Pročitao sam danas čini mi se na Indexu da smo reprezentacija s najviše zaraženih rukometaša. Pa koji vrag su oni radili? Razumijem da se teško paziti, ali da baš imamo ovoliko zaraženih...ne znam.
- Uređivano
Bravo naši ali srbi nisu neko mjerilo ....
Nadam se da mozemo daleko s ovom igrom budemo vidjeli u drugom dijelu natjecanja gdje smo ... Još kada se ostali priključe ..
Rusija dobila Norvešku
A fora mi je ovo u stilu Star Treka. Čupića teleportirali u Hrvatski studio i nazad u Mađarsku.
Nisam znao da Elon Musk brani za Madarsku
Slazem se sa Bladeom. Ne osjeti se ni priblizno ona euforija koja je vladala do prije 10-tak godina kada se iscekivalo svake godine kada ce pocet prvenstvo. Mozda ima i nesto u tome sto se igra svake godine prvenstvo za razliku od nogometa pa nekako izgubi na cari i vaznosti. Meni je rukomet, ako ekipe znaju igrat, puno ljepse gledat nego bilo koji sport jer je tako dinamican i koordiniran. Ona akcija Srba jucer sa cepelinom sa krila na krilo je nesto sto rukomet cini atraktivnijim od bilo kojeg sporta.
Pratim ga i sad iako je zainteresiranost poprilicno pala i drago mi je kad vidim koliko imamo potencijala poput malog Lucina ili Martinovica i ostalih. Krila nam standardno neigraju i sve se puca izvana, sto nam se moze obit o glavu kad dodu reprezentacije jace od Srbije. Obrana nam takoder steka, ali to je poznato vec duze vremena. Di su ona vrimena Sole, Dzombe, Balica, Metlicica, Lackovica, Dominikovica i ekipe.
Euro 2022 u rukometu. Crna Gora vodi 11:9 protiv Hrvatske,
Malo morgen 15-9
Strava !!!
Još se sjetim Golužine izjave kada su se njegova srebra i bronce proglašavali neuspjehom ...
Tek za 10 godina će se cijeniti 2 il' 3 mjesta ( moguće i 4 mjesta )
Oprastam ti Zlatiborske zore
I izgubljene utakmice protiv Crne Gore.
Salu na stranu, stvarno losa igra. Napad bezidejan, Simic im je branio nenormalno, nasih ni na mapi. Neznam za koji k ne radimo faulove u obrani, pucali su 100 puta vanjski suteri njihovi i sve im je ulazilo. Nista sad odigrat hrabro iduce utakmice i bar neke bodove skupit.
Po ovom trenutnom stanju izgleda da budemo opet popljugali. 8:4 Danska:Hrvatska
Zasad odlično. Kako mladići lete. Samo da se ne raspadnemo.
Situacija se bome promjenila od zadnji put.
- Uređivano
- Uređivano
Ne mogu vjerovati da je stavio grb omraženog mu HNS-a. Licemjer.