Tko god samo da ne bude onaj koji se umjesto na motivaciju, znanje, rad i strategiju oslanja na Gospu iz Međugorja.

Danska na jedvite jade. Norveška izgleda dosta loše protiv Španjolske, kao da gledam nas protiv...bilo koga

Evo nam Horvata na kormilu.
Bojim se da ništa od toga, ali, bumo vidjeli.

Pa naravno, mora biti netko tko dolazi iz klike onog krimosa Gobca.

Ja ovog Horvata ne znam da bi mogao nesto reci...a ako je bio desna ruka Linu valjda nesto zna...

Frajer zna znanje, preporodio Nexe, uvest ce remont u repku. Podrzavam. Dobar trener

Sanader
A šta je ovo na 0:33 ?

E moj Sanader.. kad je hvalio tebe i stranku onda je bio dobar...
Srami se!!!

Ja sam ga postavio na izborničku klupu, to mi je hvala.

mjesec kasnije

Ostali smo bez olimpijade. Portugal u zadnjim, doslovno zadnjim sekundama dobio Francuze koji su vodili stalno. Ne znam. Smrdi malo.

Flipper
    Smrdi jedino naša igra. Zasluženo smo ispali.

Igrači nisu psihički, ali i ponajviše fizički spremni. Ima njih tu koji imaju i dobrano viška kila. To se vidi. Zato i padaju kasno u utakmicama.
    Bogami, nekima fali i talenta. Gledaš kako ovi danas smiješno pucaju s 9-10 metara...pa to je presmiješno. Ili je preslabo ili ode u oblake.

Katastrofa,pa realno je bilo da dobijemo Portugal i Tunis,protiv francuza smo dobro igrali 45min...jbg,ne moze im se nista rec,jedino je veliki problem sto ne idemo na Olimpijske igre,steta!
      A francuzi su kao i uvijek 💩💩💩,nisam ni ocekivao da ce dobiti...

Već vidim da će se krivnja svaliti na Francuze i suce, umjesto da se ide u kompletni remont. Igra i sve nam je smijeh. A najgore je kad netko napiše i reče da Hrvatska igra spor rukomet i da nismo napredovali. Mi smo od 2003. do 2007. igrali atomski rukomet, a i pod Babićem je bilo neloše. Jednostavno smo nazadovali. Klupski rukomet je dno dna.

Ma mi smo loši, ali još bi i prošli dalje na olimpijadi. Pa pazite grupe. Malo su i njemački suci prestrogo sudili pasivne napade.

Grupa 1: Danska, Španjolska, Argentina, Francuska, Švedska, Brazil

Grupa 2: Egipat, Bahrein, Japan, Portugal, Njemačka, Norveška

Mislim kad smo mi tako šugavi i jadni dobili Portugal, nema šanse da bi oni dobili Francuze da su ovi imali neke volje za igrati.

Da loši smo ali ono sinoc između francuza i portugalaca je bilo pre smišno, još u rukometu nisan vidija sa se pasivni napad svira onako brzo. Toga nema pa francuzi prođu centar a sudci odma ruke u zrak ono nije imalo nikakve veze sa rukometom.

Nexus Zasluženo smo ispali.

Ne možeš to napisat kad smo dobili sve što smo trebali dobit. Uključujući i Portugal koji je prošao dalje. Bio je ovo splet nesretnih okolnosti

Ako ništa drugo drago mi je zbog onog njihovog golmana koji je preminuo. A mi ćemo dobit šansu za kompletni reset.

Fenix
        Gol razlika je bila 0. Nismo napravili sve što smo trebali.

Portugal smo na guzove dobili na jedvite jade (ekipi kojoj je golman nedavno preminuo), a protiv Tunisa koji je trećerazredna reprezentacija se opet mučimo zatvoriti utakmicu i napraviti dovoljnu gol razliku.

Protiv Francuske vodiš pa opet padneš pred kraj. Ono...sami smo krivi.

Sada kriviti Francuze je smiješno i jadno. Hrvatska ima već 25 godina JEDAN klub, jednog šefa (Gobac) i sada mi očekujemo rezultate? Prvo Plinarsko je najgora ekipa LP već godinama, ostalih klubova NEMA, izbornici koji bi možda i željeli preuzeti reprezentaciju ne žele zbog Gobca i njegove bande pa se onda mora ići "po vezi" pa se dovede neki random lik poput ovog Horvata na klupu.

Ne krivim izbornika za ovo što se dogodilo, ali to su činjenice. Ovo se dugo vremena spremalo i sada si od finala EP došao do ispadanja iz SP-a u praktički prvoj fazi i sada nisi ni na Olimpijskim.

To je ogroman pad, a ovo do sada je bilo šlepanje na individualnim talentima, a ne radu sistema.

10 mjeseci kasnije

wooddiebone Kaj misliš na današnju tekmu euro 22 ili opčenito rukomet kao sport?