Mala škola Danskog rukometa.. ubiše francuze, strašno..

Norveškoj drugo svjetsko finale za redom, ali mislim da će Dancima ovo biti prvo svjetsko zlato.

Norveškoj drugo svjetsko finale za redom, ali mislim da će Dancima ovo biti prvo svjetsko zlato.
Najvjerovatnije da da, ozljedio se Norvežanima desni vanjski koji je jučer utrpao 7 golova tik pred kraj utakmice i mislim da je out za finale, što bi moglo značit da će Danci ovo osvojit lagano.

Danska razbucala Norvežane. Dominirali su cijelu utakmicu, dosta neuzbudljivo finale. U drugom poluvremenu su Norvežani nešto uspjevali jedino preko Jondala na krilu.

Danci prvaci zasluženo. Pomeli su sve redom do kraja bez izgubljene tekme.

godina kasnije

Zar nitko neće napisat kako smo jučer pobjedili? Kakva utakmica za sve srčane bolesnike, a vjerujem da nas u Hrvatskoj ima previše, makar što se tiče onih koji su to postali gledajući naše sportaše. MUSAAAA!!!

PS. Idemo napokon osvojit to Europsko Prvenstvo, zgazit te Španjolce!

Pa kazem, jebeni rukomet. Kad sve zavrsi oni ce i dalje zivjeti u Norveskoj, a mi ovdje...

Ne pratim više rukomet kao kad su Džomba, Balić, Lacković, Metličić i ekipa igrali. Onako, pogledam u prolazu, ali sinoć mi se to sve vratilo dok sam gledao protiv Norveške. Kakva utakmica.

nadam se da ce konacno osvojiti i to europsko prvenstvo

Drago mi je zbog Duvnjaka, da je opet MVP.
    I volio bih da uzmemo zlato baš zbog njega. 14 godina je u reprezentaciji, a nema ni jednu zlatnu medalju.

chono7
    Pa dobro, nitko tebi ne brani da se odseliš.

Btw, bravo reprezentaciji na srebru. Šteta propuštene prilike za zlato 😕

Očito nam je ukleto to Europsko prvenstvo. Najviše mi žao Duvnjaka, čovjek se je ekstra potrošio ovo prvenstvo i sigurno bi bez razmišljanja bacio tu MVP nagradu u kontejner za zlatnu medalju. Oprašta nam se i Lino, samo se nadam da nam opet neće neki papan doć za izbornika.

godina kasnije

Nekad su se teme otvarale zbog rukometa,ovo prvenstvo nitko slova nije napisao...
    A mozda i s razlogom,mislim da nam je ovo najlosije prvenstvo u zadnjih 20 godina...
    Nista nije stimalo,ni golman,ni obrana ni napad,ni trener...
    Nista, Olimpijske igre su sljedece,ja se nadam!

A gle, kada bi ljudi koji ne rade u sportu, znali pozadinu kako sport funkcionira i kako se financira u HR, kako se radi s mladima, tko radi, u kakvim uvjetima.....

Svi bi se klanjali svakoj našoj pobjedi....

Al da ne duljim, jer nema potrebe....

Prognoziram, nažalost, da će se rukometu desiti što se desilo košarci..... Potpuni potop i zaborav.....Ne odmah danas, sutra, ali malo po malo....

Kažem nažalost....

Dečkima svaka čast na trudu i borbi, oni su dali sve od sebe u ovom trenutku, to je sigurno, jer nitko ne voli gubiti niti ne dolazi na turnir izgubiti....
    Pogotovo ne naši dečki

Slazem se,ali mislim da je to jasno i onome tko prati i tko ne prati,u nista se ne ulaze, ne samo u sport tako da su morali doci ovakvi rezultati...
    I nije bilo Stepancica,Cindrica,Karacic na pola...to je za nas puno previse,mi smo mala zemlja...
    Steta,ali jako lose prvenstvo

I da...nisam da ih se pribija na kriz nego da ih podrzimo za dalje!Uvijek bio

Što reći? Realno stanje hrvatskog rukometa.
    Bojim se ovoga što je Torla rekao, da rukomet punim šprintom juri u zagrljaj košarci.

Liga nikakva, iz "jedinog" kluba u ligi, samo jedan i pol reprezentativac, u tom istom klubu igraju samo tri, četiri domaća dečka, ostalo više-manje stranci.
    Za milijun kuna, ne bih znao nabrojati 5 Zagrebovih igrača.
    Kad makneš Duvnjaka, Horvata, Ćupića, Cindrića, Karačića, koji su na zalasku karijere, slijede nam godine neugodnih ogleda s Japanom, Australijom, Urugvajem i ostalim rukometnim "velesilama".

Ne daj Boze da nam se stanje iz kosarke preslika!

Spominje se Veselin Vujović...

Jučer je bio na Sportklub podcastu....

Izjavio je da ako ga se pozove, da će svakako doći na razgovor sa Savezom, i probati se dogovoriti.... nekako mi je zvučao da će se probati nametnuti na to mjesto....

Mislim da ćemo kroz par dana znati tko je izbornik, s obzirom na 40 dana koliko je ostalo do kvalifikacija za OI.

Jedino što je izjavio je da će se biti jako teško kvalificirati, s obzirom na sve okolnosti oko repke....

Da li bi htjeli vidjeti Vuju na klupi? Ili imate nekog drugog na pameti?

Ja bi, jer zaista ne vidim boljeg u ovom trenutku....

Samo nisam siguran da je trenutak baš za njega, jer posla ima i preko glave...

Ako je to izjavio ja ga ne bi uzeo...vec alibi trazi,nama treba sad netko tko ce rec ajmoooooo!!!
    Mozda Obrvan ali ja ne znam u kakvom je stanju,tj nemam ideje tko bi mogao.

Ne treba nam neka baba koja ce sad kukat danima!

Ja sam oduvijek htio vidjeti što bi Serdarušić napravio od reprezentacije. Možda Smajlagić.

Mislim da Vujović malo pili naopako i lagano si priprema teren. Ako netko može motivirati i posložiti ekipu, to je on.

A Smajlagica bi i ja,ali mislim da ce ili Vujovic ili Slavko biti izbor..meni se nijedan ne sviđa

Tko god samo da ne bude onaj koji se umjesto na motivaciju, znanje, rad i strategiju oslanja na Gospu iz Međugorja.

Danska na jedvite jade. Norveška izgleda dosta loše protiv Španjolske, kao da gledam nas protiv...bilo koga

Evo nam Horvata na kormilu.
    Bojim se da ništa od toga, ali, bumo vidjeli.

Pa naravno, mora biti netko tko dolazi iz klike onog krimosa Gobca.

Ja ovog Horvata ne znam da bi mogao nesto reci...a ako je bio desna ruka Linu valjda nesto zna...

Frajer zna znanje, preporodio Nexe, uvest ce remont u repku. Podrzavam. Dobar trener

Sanader
    A šta je ovo na 0:33 ?

E moj Sanader.. kad je hvalio tebe i stranku onda je bio dobar...
    Srami se!!!

Ja sam ga postavio na izborničku klupu, to mi je hvala.

mjesec kasnije

Ostali smo bez olimpijade. Portugal u zadnjim, doslovno zadnjim sekundama dobio Francuze koji su vodili stalno. Ne znam. Smrdi malo.

Flipper
      Smrdi jedino naša igra. Zasluženo smo ispali.

Igrači nisu psihički, ali i ponajviše fizički spremni. Ima njih tu koji imaju i dobrano viška kila. To se vidi. Zato i padaju kasno u utakmicama.
      Bogami, nekima fali i talenta. Gledaš kako ovi danas smiješno pucaju s 9-10 metara...pa to je presmiješno. Ili je preslabo ili ode u oblake.

Katastrofa,pa realno je bilo da dobijemo Portugal i Tunis,protiv francuza smo dobro igrali 45min...jbg,ne moze im se nista rec,jedino je veliki problem sto ne idemo na Olimpijske igre,steta!
        A francuzi su kao i uvijek 💩💩💩,nisam ni ocekivao da ce dobiti...

Već vidim da će se krivnja svaliti na Francuze i suce, umjesto da se ide u kompletni remont. Igra i sve nam je smijeh. A najgore je kad netko napiše i reče da Hrvatska igra spor rukomet i da nismo napredovali. Mi smo od 2003. do 2007. igrali atomski rukomet, a i pod Babićem je bilo neloše. Jednostavno smo nazadovali. Klupski rukomet je dno dna.

Ma mi smo loši, ali još bi i prošli dalje na olimpijadi. Pa pazite grupe. Malo su i njemački suci prestrogo sudili pasivne napade.

Grupa 1: Danska, Španjolska, Argentina, Francuska, Švedska, Brazil

Grupa 2: Egipat, Bahrein, Japan, Portugal, Njemačka, Norveška

Mislim kad smo mi tako šugavi i jadni dobili Portugal, nema šanse da bi oni dobili Francuze da su ovi imali neke volje za igrati.

Da loši smo ali ono sinoc između francuza i portugalaca je bilo pre smišno, još u rukometu nisan vidija sa se pasivni napad svira onako brzo. Toga nema pa francuzi prođu centar a sudci odma ruke u zrak ono nije imalo nikakve veze sa rukometom.