Ja bum došo ak obecate da me necete napit,i sve kaj ide uz to..neželim bit još jedan slucaj za law and order
FFA meeting
Fensi, oš me pokupit usput?
Ja cu na sajam ici tako da bar se vidimo :)
Fensi, oš me pokupit usput?Ako će FensiSuperstar vozit (nas) do ZGa, mogao bi povesti i @TRXPLEX i mene :* :* :* S podjelom troškova narafno :)
[deleted]
#ffameetinguživo
Molim sve zainteresirane za meeting da se jave i potvrde dolazak uz ovaj seksi hešteg :)
S obzirom na paralelno održavanje RB IG gledat će se da se nađemo negdje bliže Velesajmu baš zbog ljudi koji isti sajam posjećuju, naravno nećemo u prvu birtiju pošto će i zbog IG i zbog Interlibera biti poprilično ljudi
Ako bilo ko ima ikakvih prijedloga u svezi birtije također molim da se javi i pomogne na sveopće zadovoljstvo.
Negdje sam pročitao da bi bilo o..k da nije preglasna atmosfera čisto radi razgovora pa eto imajte to na umu ako imate bilo kakvih prijedloga.
Po anketi za sada imamo sigurnih 10 ljudi + 6 za koje se još ne zna.
U konačnici očekujem max 20 ljudi ali volio bih da griješim
Prvi post ću editirati sa imenima ljudi koji dolaze i kad nađemo neki place sa adresom i nazivom istog.
Za sad imamo dan odnosno-subota 11.11.2015
Ako sam bilo šta zaboravio također se izjasnite.
Pusa svima :*
Dabar® 11.11. je srijeda :)
Chono7 Icek™ TRXPLEXFensi, oš me pokupit usput?Ako će FensiSuperstar vozit (nas) do ZGa, mogao bi povesti i TRXPLEX i mene :* :* :* S podjelom troškova narafno :)
otkud i gdje. ja za sad planiram ići u zagrebu 12.11 sa djevojkom i majkom tako da imam samo 2 mjesta u autu. to je naravno situacija za sad. ako moja majka odluči ne otići onda ću vjerojatno doći 11.11 i onda ima mjesta za troje ljudi.
sad, druga stvar. ja ostajem u zagrebu nekoliko dana. možda ćak i duže od infogamera. gief me some details, tipa gdje imate smještaj itd. i koliko mislite ostati u zg.
also #ffameetinguživo
ja sigurno dovodim djevojku samnom i par svojih prijatelja.
[deleted]
Dabar® 11.11. je srijeda :)U pravu si.
kada sam pisao post bio sam 36 sat bez sna tako da je još dobro i ispalo
Samo 36? Pih... amater...
FensiSuperstar - onda ja otpadam. Ići ću sam ili sa frendom (možda i sa curom) vidjet ću.
11.11 srijeda?
auh onda i ja teško, meni paše samo vikend.
Nisam ni ja očekival da ćemo odmah prvi dan, nego tamo, u subotu.
Još je i Martinje, vjerojatno ću u srijedu bit zgažen kod frenda ...makar je moguće i da u subotu slavi, eh...
Ako dolaze ovi koji su dalje (recimo, Fensi i ostala bagra iz Rijeke, Sub & Flipp i ostali iz Slavonije), onda bi se trebali više ravnati po njima odnosno, kad bi većina njih mogla.
Mi koji smo blizu Zagreba (nije sad moja selendra u drugoj vremenskoj zoni) ili drito iz njega si većinom možemo organizirat vrijeme.
Ja sam definitivno za, prvo se nađemo na RIG-u (rigu, heheh), pa onda neka birtija...ovdašnji purgeri znaju di bi mogli poslije. Na neko mirnije mjesto, di se možemo dirat ispod stolova i tak... :) :*
Ja preko tjedna nikako ne mogu, vikend mi je free afkors
Tuhy T_T ja sam iz Novigrada jebla te rijeka! also
Chono7 jebiga bilo bi kul da šotgunaš do zagreba
još će da vidimo kako će se sve odigrati al eto za sad dolazim 12.11
14.11. : Što se tiče birtije, moj prijedlog je da netko ipak rezervira stol ili dva u Medvedgradu ( jbga, Crna kraljica je ipak Crna kraljica, makar ni Grička vještica nije za baciti ). Udaljenost od sajma nije problem. Ono, ako sam nešto naučio u ZG-u, to je onda švercanje tramvajem i triježnjenje bez spavanja.
P.S natuknuo mi Flipper da mu ovo praktički dođe kao momačka, te da neće imati ništa protiv ako netko povede neku seku stripericu.: p
#ffameetinguživo
Hahaha da. Ali da je punoljetna!!!
#ffameetinguživo
E a ja ne znam nikoga od vas fakera uzivo, al dolazim na sajam definitivno. Ja sam iz Đurđevca tak da budem isel vlakom vjerojatno. Ak vidite jaceg bradatog lika ( nije samo fensi tak graden ) sa souls majicom, onda sam to ja xd
Kharnthebetrayer
Daj baci sliku ako još nisi da te znam izbjeć. :
Dabar®
Di je taj popis ko će sve doć?
Hahaha da. Ali da je punoljetna!!!punoljetna? fuuuuj!