[deleted]
Trenutno nema meetinga
Trenutno nema meetinga
Nisam bas u prilici potegnut do ZG-a, ali trebao bih biti gore za vrijeme Infogamera, ne znam nekako mi se i tada cini da ce najvise ljudi bit gore pa je tada cak i mozda najbolje.
Jep infogamer termin je najbolji tak da ekipa nedolazi u zg 2put
Infogamer zaobilazim, a u ZeGe dolazim. Kad bi mogao negdje prespavati, bilo bi još bolje Ukoliko netko iz Rijeke također ide, ili samo prolazi kroz Rijeku, može me pokupiti pa da podijelimo troškove.
Da, dosta ljudi koji nisu s područja ZG-a planira doći za vrijeme Infogamera. Znači najbolje petak ili subota u terminu kada se to održava.
Ako je moguća subota, pošto mi ne-zegeovci petak još radimo
Koji je to datum ?
14.11, koliko vidim. Dolaziš?
11-ti znači, još subota.
Čuj, ako mi netko omogući noćenje, onda sigurno
Kod mene bi recimo mogla trojica prespavat, da bio bi pimpek party, ali jbga no homo. Možda bi bilo i najbolje ako se već nalazimo da ne odemo negdje di ima puno buke. Mislim da je to bilo na InfoGameru 2013. kad smo išli u pivnicu. Jedno od lošijih iskustava, sjedio sam taman između dvije priče i sa nikim nisam pričao.
Infogamer pa birtija...pa druga birtija...pa pimpek party (homo)...
Infogamer pa birtija...pa druga birtija...pa pimpek party (homo)...Uobičajeni tvoj vikend :*
Ja radim i subotama, obično ujutro ali ne znam sad napamet kako ću baš tu subotu...Kad sam popodne, subotom sam do 20h.
Kod mene bi mogo prespavat jedan, možda dvojica maksimalno.
E da i imo najbolje da nejdemo na nekakve gamerske sajmove, treba popit nešto!
Ja budem trazio tad slobodno, al moram s nekim iz rijeke ic jer nemam kako inace.
Mozemo na sajam pa u birtiju, ne moramo se bas odmah ubit
Iako bolje pit pomalo i gustat nego se rasturit.
A najbolje ic negdje gdje ima i za jest.
Ja bih isto mogao doći, budem još vidio.
Ako ovakvo trolanje ne zaslužuje ban, ne znam šta zaslužuje.
Iako bolje pit pomalo...
Pit ce kako tko bude mogao
Mozemo i u Novom Zagrebu u neku birtiju, blizu infogamera, da se ne gubimo po gradu
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
U vrijeme Infogamera, za vikend. Za dan i vrijeme se lako dogovorimo.
Bliži se meeting.
Datum okvirno imamo. treba se još dogovoriti gdje se ide i koji je broj ljudi da se eventualno može rezervirati i koji stol.
Ja sam poslovno na sajmu pa mozda i ulovim vremena da se podruzimo. Bilo bi ljepo :)