• [deleted]

#ffameetinguživo
O birtiji ćemo kad se dobije barem okviran broj ljudi.
Kako sad stoje stvari i po mom osobnom razmišljanju na meeting 14.11 dolaze :

FensiSuperstar
Icek™
Chono7
Zero
Tuhy
Flipper 
Kharnthebetrayer dolazi na sajam znači mora i na cugu 
ThaUrban
madSuperCrash aka TRXPLEX
Upitni su
Solid Snake

Pravo izgovora nemaju
Fenix
maximalni
CroZac_Drake
viper89
Zašto nemaju pravo izgovora?Eto zato 
Bolji razlog nemogu navesti

Ako sam kojim slučajem ikoga izostavio sa popisa molim da mi se javi ili na PM illi ovdje

Prvi post update-am kroz danas/sutra.

Ne znam el cu 14-og ovisi o rasporedu infogamera. Isto tak uzimam kartu za jedan dan kad mi se ne isplati dolaziti svaki dan u ZG pa ne smijem napustit prostor infogamera jer me ne budu pustili opet unutra XD Tak da vjerojatno nikaj od toga.

• [deleted]

a viper89 ?
Također nema pravo izgovora 

Ja sam se odnedavno preselio u Opatiju, pa moram vidjet s rijecanima kako idu.

Ako netko od riječana ili istrijana vozi do ZGa, javljam se. Ako ne, dolazim vlakom. Valjda se neću pogubiti po ZGu.

Neces. Kazu Bracani da se lakse znalaze u Zagrebu nego u Splitu.

Ako netko od riječana ili istrijana vozi do ZGa, javljam se. Ako ne, dolazim vlakom. Valjda se neću pogubiti po ZGu.
Ja te mogu dočekati i biti ti vodič. ;;)

e

Ja te mogu dočekati i biti ti vodič. ;;)
Ako i kad dodeš u ZG  a slučajno nisi sa autom javi se da dođem pred teb

EDIT a sad vidim i Noćna se ponudila, bilo kako bilo, ne buš se izgubio 

Šta je to auto  Meni nisu dali dozvolu za auto, kažu da nije to za mene  :(

Ovo me sjetilo na jednog lika iz susjedstva koji je više puta roknuo test inteligencije prije nego je prošao liječnički za autoškolu. Zato i ima nadimak Psiho.

mali update. queen mother ne ide samnom tak da idemo sam ja i cura. to znači da vjerojatno mogu i 11 već krenuti za zg i imam 3 spota u autu. ali ima još vremena da se dogovorimo.

Dabre mene mozes stavit na 'mozda' popis, javit cu kroz tjedan dana ocu li ici ili ne.

• [deleted]

Dabre mene mozes stavit na 'mozda' popis, javit cu kroz tjedan dana ocu li ici ili ne.
:

• [deleted]

Dom  ak si zainteresiran za okupljanje možeš prošvrljati po temi i eventualno nam se pridružiti.
Naravno, ako tebi pase datum.

#ffameetinguživo 

Uz ovaj sexy hešteg napominjem da se meeting održava za 12 DANA  pa eto ako je itko još zainteresiran slobodno se javite  :*

Ja ću vrlo vjerojatno samo na sajmu biti pa se tamo vidimo :)
Vrijeme za stalkanje 'Upoznajmo se pomoću slika' da znam prepoznati ljude

Nisam 100% siguran ,al mislim da cu se vratit u hr,pa cu svakako doc.

ELECTRONICUS  dođi i ti  8) 8)

A kakav je plan za okupljanje? Se ide na sajam, pa birtija, pa onda ujutro pijano urlat ispred redakcije Reboota da nam vrate pare ili samo birtija i pijano urlat bez plana? Ko od vas ide na sajam? Ja bi možda došao, ali bi išo i na sajam...

A kakav je plan za okupljanje? Se ide na sajam, pa birtija, pa onda ujutro pijano urlat ispred redakcije Reboota da nam vrate pare ili samo birtija i pijano urlat bez plana? Ko od vas ide na sajam? Ja bi možda došao, ali bi išo i na sajam...
Urlanje  :