[deleted] Napravljen update prvog posta.Došlo je do promjene vremena nalaska,pošto IG traje do 20 nema smisla da itko gubi sat vremena u ništa.Novo vrijeme je 20 a tko god želi može doći kasnije do pivnice.Dodani i novi koji nisu bili na listi i tjt. #godišnjimeeting
Tuhy Meni nisu još 100% potvrdili dal (cijeli tjedan) radim na Sanctinom štandu, odnosno, dal uopće radim.Ak radim, vidimo se :)
fensisuperstar Ja želim do najkasnije 2020. vidjeti FFA Infogamer.Misliš "FFA Sajam alkoholnih pića"?
ninja_krmacha_1551991218 Fenix viper89Noćna Mandragora maximalniZeroDom FicoLegend buz To je zasada i Tzereen ću još dodat kad i ako potvrdi.Dodaj i mene. 8)
Fico Samo da potvrdim, dolazim na Infogamer/Interliber, di god da se ide i ostajem na druženju do 21. Nakon toga moram ići.
[deleted] Potvrđujem dolazak. Kratko i jasno👍Edit- updatean prvi postSad je stanje na listi 13 i to konačno počinje ličiti na ozbiljan meetingČitaj pijankuJoš uvijek se stignete prijavitiBeaver out #godišnjimeeting
Tuhy Ja sam od utorka svaki dan tam na Sanctinom štandu.Kad je netko u blizini, neka navrati.Nemam pojma kakve će mi smjene bit, u subotu ću u svakom slučaju navratit u pivnicu, bilo nakon odrađenog, bilo ako završim ranije pa se nađem s nekim prije.
[deleted] Fenix viper89Noćna Mandragora maximalniZeroDom FicoLegend buz Yakuza_stinger ThaUrban kennynightfly Ninja_Krmacha Ambivalent_ danko b Tzereen Imate potvrđenu rezervaciju stola za subotu za 20.Kad i ako dođete sami,odnosno niste mogli doći s ostatkom dovoljno je na ulazu reći da imate rezervaciju da ne bi plaćali upad pošto je Salsa večer i upad se inače plaća.Za sve daljnje upite slobodno u temu ili na PM