A trebo sam. I inače mi je loš dan bio, još sam mislio dal da dođem il ne, pa idem i na kraju ošo vrlo brzo....
Pol toga ne radi...
Klinci doslovce deru kožu s ruku na onim giveawayima ako neko drugi uhvati kapu il majcu...
PSVR probo nažalost samo ono ronjenje gdje samo sjedim i gledam i ne sudjelujem i još me prekinuli prije morskog pesa...
Frtalj sajma je kartanje i larpanje gdje nema nikog nažalost.
Frtalj sajma je BF1 koji ne radi.
Frtalj sajma su dućani koji nemaju popuste.
Plus su neke od hostesa na SD štandu i jedna azijatkinja, ufff, joj!
Fakat te hostese su čudo. Ja sam na Playstation VR-u igrao jebeni SUPER STARDUST. Daj zabrij s kojom igrom oni meni prezentiraju PSVR. Ja nisam mogao vjerovat. Ostao sam tamo i zamolio da mi daju nešto konkretno, nije bilo gužve, simpatična hostesa nam je izašla u susret i probao sam Battlezone. Plus hostesama.
Hvale se da je tamo među prvima Gran Turismo i da ga se može probati. Na jednom ekranu. S volanom. Gdje ekipa sjedne i drka pola sata, posebno klinci. Kad sam ja bio Overwatch, COD,PES i Batllefield nisu radili. Ekskluzivna VR prostorija za VIP je prazna. Na stolovima ps4 pro konzole. U kutiji. Nema struje, nema interneta. Indie devovi za stolom programiraju, nemaju trunke volje da te dozovu i prezentiraju nešto. Gas guzzlers 10 sjedala s volanom i papučicama, niti jedan ne radi.Giveaway je koljačina klinaca za majice i tu i tamo ubace koju tipkovnicu ili slušalice.
Highlight današnjeg dana je lik koji me uhvatio kad sam gledao kak kartaju magic, sjeo me za stol i objasnio mi pravila igre i odigrao samnom partiju. Na kraju je meni i dragoj dao neki starter deck da doma kartamo. Svaka čast lik!
Ne znam kako ne mogu dan prije sve složit i da na dan početka sajma bude sve spremno, a ne da dođeš u pol 11 i da te frajer odjebe jer još spajaju kablove i kaže ti dođi u 12. Lako za mene, ja ću ić slijedećih par dana pa će valjda stanje biti bolje, al kaj je s ekipom koji su samo danas mogli doć i platili za danas kartu. Moj buraz je danas mogao bit do 15 sati, a do tad još dosta toga nije bilo u pogonu.
Na kraju jedino sancta sa playstationom dobro odradila, ovo ostalo ne znam što bih rekao. Čudim se kao da je to nešto novo.