Zero I dalje bilda ženske i bari utege, koliko sam se zadnji put čuo s njim ljetos. Spominjao je i posao preko stuca, pa eto, čovjek ima pune ruke pametnijeg posla, inače bi bio aktivniji na forumima.
dom Kad god dođem na bnett on je online vjerojatno igra Legion. Baš zabavan lik. Osim ak se ne spomene dragon ball
Flipper Hoće ako mi subota ne bude radna! Mora moja šefica me ne sjebat sa smjenom, ali nisam siguran da neće.Poslano s mobilnog telefona S7
[deleted] Ako sam dobro razumio, a jesam, dolaze :maximalni Zero Dom Sve ostalo je vezano uz Flipovu šefiku :)
maximalni meni su rekli da će doć Fenix i viper89 doći će sigurno i Noćna Mandragora FicoLegend ?ZoNTrA ?ThaUrban ?
Fico meni su rekli da će doć Fenix i viper89 doći će sigurno i Noćna Mandragora FicoLegend ?ZoNTrA ?ThaUrban ?Ne znam jedino do kada ću biti. Dolazim sigurno na Infogamer, ali vjerojatno neću moći ostati dugo nakon.
Zero S prethodne strane:Datum održavanja 12.11.2016-SubotaMjesto sastanka u 21Mjesto zločina : Metropolis
[deleted] Fenix viper89Noćna Mandragora maximalniZeroDom FicoLegend buz To je zasada i Tzereen ću još dodat kad i ako potvrdi.