Tzereen Dobio je Rafa. Drago mi je. Svaka čast. Fakat je enigma da u takvom gospodskom sportu toliko ljudi jako otvoreno ne voli Đokovića. Iskreno, ni ja nisam nikad navijao za njega. Nikad mi nije sjeo.
buz JoelDrake Taj koji takve stvari igra je neki okorjeli kockar i vjerojatno je spiskao 10 puta ovo što je dignuo.
Fenix Marin odlično igra EDIT: I odmah sam ga usrao, dva zicera za redom promaši u narednoj minuti. Ali nema veze, sveukupno jako dobar
Prika haha...svasta,neka mu je sa srecom,stvarno bi volio da ode što dalje,ali ja ga ne bi pogledao nema sanse...dosta mi je krvi popio u zivotu!
Torla Prika dosta mi je krvi popio u zivotu! I ti njemu .... hahahaha.... baš mi je nedavno rekao da nije mogao spavati noćima zbog tebe.... hehehhee
Prika Steta...kad su ga svi bili otpisalion je odigrao skoro turnir zivota...zao mi ga je,finale bi mu bas bila tocka na ovu dobru karijeru...
Fenix Gledao sam do pred kraj trećeg seta, opet je pobjedio sam sebe. Da nema tih padova u glavi mogao je bit jedan od najboljih ikada.
Prika Ma svi oni imaju kroz mec uspona i padova,ali sto on ima ro je strasno...dva nula vodi u setovima i treci 5-1 i izgubi...ja bi slomio cipelom televiziju! Vise vjerujemo svi mi da moze nego on sam
JoelDrake Bilo je previše očekivati da igra finale na RG, s 1/2 je napravio više od očekivanog tako da..., ionako želim da Rafa uzme naslov bez obzira tko je u finalu!