Tribas pratit kad ima koja menzis(onda su za nista) i kad su u pmsu(onda bombardiraju).
Tenis
5-0 spusit u zadnjem setu... zenski tenis je smijesan sport.Eto sjebase me jedan par za 3300 i to Pavljucenkova, imala ni vise ni manje nego 7 mec lopti i uspjela poduvat na kraju. Bolje da ukinu taj sport majke mi, komedija teska.
Ajmooooooo Mektaaaaaaaaaaaaaa !!!
Fedex jedini gospodin ..
Vjerojatno ću ga zamalerit sad, al Čilić igra strašno dobar turnir. Sve mu je otvoreno.
Ma on je dobar tenisać (ne odličan) koji psihički zastrani portiv bolje rangiranih protivnika i tako od početka karijere.. Jednom kad mu padne igra nea rasta, nego rapidno opadanje i pička je za udrit kad triba udrit....
Ovaj turnir igra bas odlicno. Sad ima nikad bolju sansu za uc u finale. Valjda jedina situacija di necu navijat za Federera bit ce upravo ta, al za dobit njega bas ce morat odigrat jbeno.
Jedva cekam finale. Jbga vec sam ih obojicu stavio tamo
Danas sam se vec bojo da nakon toliko propustenih prilika vs Mullera u cetvrtom setu da ce sve otic nizbrdo, al srecom ostao je svoj.
Ako me itko zivcira, onda je to Cilic, svadjam se sa starom stalno o njemu. )
Slazem se da ime neke probleme u glavi.
Ali rec da nije odlican igrac, a covjek je sesti na svijetu...
Poslano sa mog SM-G930F koristeći Tapatalk
Da igra svoju najbolju igru moze i osvojit ovaj turnir, ima sve sto je potrebno za to, al dal ce se taj dan sve poklopit to je veliko pitanje.
Protiv Querreya ce mu bit i lakse nego protiv Mullera, barem bi trebalo. Ne moze mu amerikanac parirat u nicemu osim u servi, a kad tad ce i ona past. Maks sto mu dajem je uzimanje jednog seta.
3 ili 3 za Cile
Drugi dvoboj 3 za Federera
Oduševljen san kako Muller igra volej, jbt takvog igraca na mrizi nisan vidija jos od Henmana. Čilića bekhend jebe da bude najbolji
Djoko predao mec, nije moguce..
Uništila ga bioprehrana i jebavanje prijateljica noći
Da igra svoju najbolju igru moze i osvojit ovaj turnir, ima sve sto je potrebno za to, al dal ce se taj dan sve poklopit to je veliko pitanje.Znači Čilić onda gubi 1-3...
Protiv Querreya ce mu bit i lakse nego protiv Mullera, barem bi trebalo. Ne moze mu amerikanac parirat u nicemu osim u servi, a kad tad ce i ona past. Maks sto mu dajem je uzimanje jednog seta.
3 ili 3 za Cile
Drugi dvoboj 3 za Federera
Nisi trebao davati svoje prognoze.
JEBENI TRXPLEX PRESTANI
Ahahahahaha TRX legenda.
Nije ekipa, tenis ful dobro znam skidat, ozbiljno
koji program prenosi tekmu?
Kakvu tekmu?
ma čilićev meč..... tražio sam na svakom programu samo ne na HRTu ahahahahhaha