munja Jbg ne ulažu više fanovi u igru, sad se ide na ono šta je popularno a ne ono šta bi sim racing fanovi(kojih je manje nego arkadista) tili
ikral master_x Pa to je i rečeno, spiritualni nastavak. S2U je btw bila odlična igra, meni među najzabavnijim vožnjama a najbolje od svega bile su staze. Puno sam sati ostavio u njoj, pogotovo na volanu s kojim je bilo sasvim drugo iskustvo.
ikral Znam da nisi rekao, samo konstatiram da je bila odlična. Mnogi su prigovarali ali ja sam našao tone zabave u njoj.
yakuza_stinger Dabome, ovo je Driveclub / Shift / Grid derivat. Mislim, okej, al šta ti ga ja znam. Ak će bit uspješan, super za njih, al uglavnom čitam negodovanja po komentarima.
ThaUrban Yakuza je tip koji negoduje u komentarima i onda napiše kako čita negodovanje po komentarima, a zapravo čita samo svoj vlastiti. Ja sam odigrao sam PC2, svidjela mi se, pa ću igrati i ovaj nastavak sigurno.
Icek ThaUrban Pre-order ili ne.. A uzet ćeš ga, ionako sve vožnje kupiš i platiniraš, tako ćeš i ovu 😃
weky Kaj je ovo? Lik kao da sjedi na zadnjem sjedištu dok prevozi metalni ormarić i gleda kroz njega ko Snake u Otaconovom laboratoriju.
chono7 RECOMMENDED: OS: Windows 10 Processor: Intel i7 8700k or AMD Ryzen 7 2700K Memory: 16 GB RAM Graphics: Nvidia RTX 2070 or AMD RX5700 DirectX: Version 11 Storage: 50 GB available space Sound Card: DIrectX compatible sound card Additional Notes: For VR or triple screen use, GTX 980 or equivalent