ikral Znam da nisi rekao, samo konstatiram da je bila odlična. Mnogi su prigovarali ali ja sam našao tone zabave u njoj.
yakuza_stinger Dabome, ovo je Driveclub / Shift / Grid derivat. Mislim, okej, al šta ti ga ja znam. Ak će bit uspješan, super za njih, al uglavnom čitam negodovanja po komentarima.
ThaUrban Yakuza je tip koji negoduje u komentarima i onda napiše kako čita negodovanje po komentarima, a zapravo čita samo svoj vlastiti. Ja sam odigrao sam PC2, svidjela mi se, pa ću igrati i ovaj nastavak sigurno.
Icek ThaUrban Pre-order ili ne.. A uzet ćeš ga, ionako sve vožnje kupiš i platiniraš, tako ćeš i ovu 😃
weky Kaj je ovo? Lik kao da sjedi na zadnjem sjedištu dok prevozi metalni ormarić i gleda kroz njega ko Snake u Otaconovom laboratoriju.
chono7 RECOMMENDED: OS: Windows 10 Processor: Intel i7 8700k or AMD Ryzen 7 2700K Memory: 16 GB RAM Graphics: Nvidia RTX 2070 or AMD RX5700 DirectX: Version 11 Storage: 50 GB available space Sound Card: DIrectX compatible sound card Additional Notes: For VR or triple screen use, GTX 980 or equivalent
Marcilius Igra tko ovo? Čitao sam da se ne može isključiti penalty kad malo sletiš sa staze pa ako tko zna točnu informaciju🙂