oxi

Brijač: googlaj to što je na meme-u

Oxi: pikatchu face

U gamingu imaš skoro pa nikakve razlike bar za sada. Ako ti nije do novaca i prostora uzmi 1TB 980 Pro, ako je onda uzmeš 2TB Evo. Oba diska će raditi jednako loše tj. dobro. Ja ti imam 500GB 980 Pro i 2TB 860 QVO gdje mi igre rade jednako dobro i na jednom i na drugom.

prayer Ma imam tu dosta profesionalnih programa tipa Revit, Civil itakve stvari, a sviđa mi se brzina kojom radi 980pro

Kaiserus

980 Pro 2TB verzija je po recenzijama brži, nezamjetno ali ipak ima napretka.
      Ne samo u brzini nego latenciji itd.

mjesec kasnije
      2 mjeseci kasnije

Pozdrav, ljudi. Trebao bih vašu pomoć, ako se uopće može pomoći.

Naime, oko 15h sam si čistio monitor s Biobazinim sredstvom za staklo i glatke površine te su mi se prije pola sata, tijekom pokretanja jedne igre, pojavile mrlje na dnu ekrana.

Našao sam savjete da prebrišem s vlažnom krpom, ali mrlja je i dalje tu. Drugi put koristim sredstvo unazad godinu dana, a prvi put nije bilo nikakvih problema.

Da li išta mogu napraviti ili se mogu samo fućkati?

Update: pojavile su se dodatne mrlje

Avaj lega, ne, nikakva kemija za čišćenje ekrana. Samo krpa od mikrovlakana i eventualno malo vode ako dođe neka prljavština pored prašine. Vidjet ćeš kad se osuši, ali ne izgleda baš dobro.

Ja bi eventualno probao lagano s fenom grijat dok radi…

jbg loša je izrada ili si fakat pretjerao.

btw imaš baš pjenu za čiščenje monitora i tv-a.

doctorfreak jbg loša je izrada ili si fakat pretjerao.

Mislim da je drugo u pitanju.

Torgue monitor se prebrise sa vodom lagano i onda od gore prema dolje brišeš polako jednosmjerno i pazis da nema niceg krupnog zaljepljenog

Nikakva pjena i kemikalije. 0 bodova

doctorfreak Ja bi eventualno probao lagano s fenom grijat dok radi…

fensisuperstar monitor se prebrise sa vodom lagano i onda od gore prema dolje brišeš polako jednosmjerno i pazis da ne a niceg krupnog zaljepljenog

Probao oboje pa ću vidjeti što će biti. Prije nego što sam probao išta, prva mrlja se smanjila za 80% ali je nastala nova na drugoj strani monitora.

fensisuperstar Nikakva pjena i kemikalije. 0 bodova

Pa ima pjena baš za čiščenje ekrana i odlična je jer ispari…pa se ovakve stvari ne mogu dogoditi.

S njom dobiješ i krpicu i rula.

doctorfreak pa ok. znam da ima tih sprejeva i to. ali i dalje najbolje i najmanje štetno sredstvo za čišćenje ekrana je da smočiš mikrofibru sa destiliranom vodom i obrišeš ekran.

stvar je da ovisi o tome kakav je monitor, dal ima nekakav premaz, od antiglarea kurca palca. Sva ostala sredstva mogu jebački sjebati i oštetit površinu nakon dugoročnog korištenja. NPR, ja koristim Ecolabov klinil za stakla i kercherovo sredstvo za stakla. Nema boga da nešto može boije i čišće očisti. nakon kercherovog mi se ni prasina ne hvata doslovno. Ali brate jedan premaz po monitoru i mogu ga bacit.

doctorfreak

Ima, ali to ne znači da mu treba, odnosno da ne može dovoljno dobto očistiti monitor samo sa običnom krpom i vodom. Osim ako se ne pljuje, šprica, muhe seru ili već nešto, čišćenje se svodi na brisanje prašine. Stvarno nema smisla komplicirati.

Dok postoje opcije kao što i Fensi spominje, obična voda i mekana krpa, po mogućnosti od mikrovlakna je dovoljna za počistiti. Ne jako stiskati, ne pretjerano namočiti i lagano prebrisati u nekoliko navrata. Dovoljno da skine sve vidljive mrlje. Sve ostale sprejeve i slične kemikalije je najbolje izbjegavati.