- Uređivano
Prvo RTX grafa će ti loše raditi sa tim procesorom, zbog nvidia driver overhead problema. Treba ti novi ryzen serije 5. Ako ne želiš mijenjati procesor radije kupi neku RX grafu, IMO. Napajanje je dovoljno jako za jače grafe
Prvo RTX grafa će ti loše raditi sa tim procesorom, zbog nvidia driver overhead problema. Treba ti novi ryzen serije 5. Ako ne želiš mijenjati procesor radije kupi neku RX grafu, IMO. Napajanje je dovoljno jako za jače grafe
Mogu postati testove gdje slabija RX 5700XT i taj cpu radi u više fpsa nego sa RTX 3070...ali kako tko želi prihvatiti.
Aj baš me zanima, daj postaj ovdje sliku cyberpunk benchmarka
pazi njega 1080p medium quality na Watch Dogs Legionu
e imam 500 fpsa na league of legends dok sam na loading screenu
AE KAJ SAD.
Smijurija
slijedeći put stavi testove za 640x480 na low postavkama u 16 bitnim bojama.
fensisuperstar da li znaš na kojoj rezi se renda grafika kad na 4K upališ DLSS? Znaš li na kojoj se rezoluciji renda grafika kad upališ DLSS i igraš se na 1440p? Ide i na 720p...
Misliš da sa rtx 3070 možeš igrati zahtjevne igre nativno u 1440p ili 4 k na max detaljima? Probaj.
Jasno
chono jasno je to meni, odgovarao sam kolegi zašto tesrirati 1080p srednji detalji. Kroz DLSS se i dalje interno koristi ta rezolucija. Također ljudi sa 144 hz monitorima, to valjda ne treba ni spominjati
Što se tiče tvojih lockanih 60 volio bi vidjeti koji benchmark kad budeš imao mjesta na disku osim te jedne igre koju imaš instalirano.
Sterlok 144hz monitori i 1080p ili max 1440p reze idu za CSGO, PuBG i slicne igrr, gdje maknes apsolutno sve da bi imao performance i visibility. To nema puno veze sa "normalnim" igranjem sp igara.
Ja imam 165hz 1440p monitor i isrobao sam, lijepo je, ugodno za kompetitivne igre, ali za aaa sp igre idu visoki detalji, lock na 60
Lock 60 da tim tvojim procesorom u novojim zahtjevnim grama je znanstvena fantastika.
Kad vidim bencmark budem ti povjerovao.
I ti buš se načekao da ti povjerujem u lock 60. Do tada ne vjerujem u bajke i urote.
Opasno je ovdje postalo. Drhtim lagano.
Našao Asus TUF gaming napajanjce pa ćemo danas malo šarafit. Brijem da mi kanta ima prašine još od 2. svj rata.