Ovaj prvi link ti je kontroler baš za XO i to bežični, a drugi je za PC, ali žičani i zato je jeftiniji.
Evo ti link koji si tražio:
http://support.xbox.com/en-GB/xbox-on-windows/accessories/connect-xbox-one-controller-to-pc
Računalne komponente i problemi
Osim razlike u povezivosti, nema nikakve razlike u kvaliteti između ta dva?
Isti je proizvođač, tako da nema razlike. Isto vrijedi i za X360 bežični i žični kontroler. Prednost kod X360 žičanog je i u tome što nemaš onaj dodatni prostor za baterije koji zna smetati prstima. Mana je u osjećaju slobode, naravno. Kod XO kontrolera je to sretnije i elegantnije izvedeno.
Zahvaljujem obojici. Bratu je za Božić, pa ću ipak ići s bežičnim.
Da se ima više para, bio bi i Elite. Ali to možda slijedeće godine.
Preporuka laptopa od 2500-3000 kn?
Za potrebe multimedije ponajviše.
1tb HDD min.
Preporuka laptopa od 2500-3000 kn?Xbone
1tb HDD min.
:Preporuka laptopa od 2500-3000 kn?Xbone
1tb HDD min.
PS2MASTER - suzdrži se izljeva gluposti.
Nexus - znaš da ću ti ponudit Dell-a. DELL Inspiron 5558
PS2MASTER - suzdrži se izljeva gluposti.I won't tolerate any more peasantry in this house!
http://www.youtube.com/watch?v=FYRwltL4_F8
PS2MASTER - suzdrži se izljeva gluposti.To sam i pretpostavljao :)
Nexus - znaš da ću ti ponudit Dell-a. DELL Inspiron 5558
Vidim da ima dosta Acera, ali gledam i kvalitetu izrade, a znam da je Acer po tom pitanju mehh.
Inače gledam da mi model ima i3 5005U.
Preporućuješ li mozda i dedicated grafičku?
Također stavio bi i SSD unutra umjesto standardnog HDD-a, a ovaj koji je bio unutra drzati kao vanjski HDD i tu stavljati podatke i ostalo.
Isplati li se staviti SSD?
I koji OS preporučaš? W8.1 ili W10?
Definitivno se isplati, a za OS preporucujem win10. Za multimediji ti je dovoljna intelova grafa, vrti sve filmove i pokoju igru, opcenito vrlo podcijenjen proizvod. Dell jer ima dobre materijale i stvarno nikad problema s njima, a prodao sam ih na stotine. Meni je on no brainer.
Definitivno se isplati, a za OS preporucujem win10. Za multimediji ti je dovoljna intelova grafa, vrti sve filmove i pokoju igru, opcenito vrlo podcijenjen proizvod. Dell jer ima dobre materijale i stvarno nikad problema s njima, a prodao sam ih na stotine. Meni je on no brainer.SSD od 120gb će biti dovoljan ili nešto više?
Znači na njega W10 i oni osnovni programi, office i ono pokoja slika, ako se privremeno stavi ili video?
Onaj od 1TB ću ubaciti u vanjsko kućište.
W10 sam i ja mislio, ali si pisao da nije baš dobar na laptopu mislim Adinu, ali to se vjerojatno odnosi na starije laptope.
Najviše za filmove,streamove,surfanje i povremeni rad u officeu.
Win 10 nije dobar nakon upgradea i to na starijim laptopima. Clean install na novoj masini ce radit bez beda. A za SSD neznam. Izbor je na tebi. 120gb je dovoljno za ovo o cemu ti pises.
:
Puno hvala Čono
Evo ti lajk.
https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xfp1/v/t35.0-12/12544170_937933059632201_1468691512_o.jpg?oh=fb03c3b3312253de3a3e336e16aabb80&oe=569DCD0C
Zna li netko kako rijesiti taj problem?
Makni PXE boot iz boot ordera... Komp ti pokusava podignut sustav sa mreze putem LANa.
Imam HDMI Kablo od nekih 5 metara na koji sam sinoc spojio svoj laptop sa TV uredjajem, i nije mi nikako radilo kako treba. Slika je titrala, povremeno je gubio signal, ton dodje pa ode, i sve tako.
I sad sam odlucio da kupim manje kablo, do nekih 1.8 metara, ali kvalitetnije.
Ali sad me interesuje, koja vrsta izlaza tog kabla najbolji kvalitet daje ?
Da li HDMI kablo (na oba kraja) , ili HDMI-DVI izlazi na kablu, jer sam vidio da imam i DVI izlaz na laptopu.
Koje kablo ce mi pruziti vecu kvalitetu, i garantirati mi da se nece opet desavati problemi prilikom spajanja ?
Najveća razlika između HDMI i DVI je u tome što svaki HDMI kabel može provoditi i zvuk, dok kod DVI-a to nije slučaj. Kvaliteta slike ti je na istoj razini između ta dva standarda, i to bi trebao biti slučaj neovisno o proizvođaču kabela. Znači ili radi ili ne radi, trećeg nema. Oni kabeli optočeni zlatom su nepotreban trošak, i tobože predtavljaju veću garanciju da će spoj i dalje raditi prilikom čestog uštekavanja i ištekavanja. Što ustvari ne znači ništa kod prsoječnog korisnika.
Znači, ako želiš i imaš mogućnost preko laptopa osim slike provesti i zvuk ( i nemaš želju eksperimentirati s spajanjem na dodatne izlaze), onda je HDMI-HDMI najbolji i najjednostavniji način spajanja.
DVI u HDMI konverter provodi zvuk, barem je kod mene bilo kad sam spojio grafičku na tv.
Znači, ako želiš i imaš mogućnost preko laptopa osim slike provesti i zvuk ( i nemaš želju eksperimentirati s spajanjem na dodatne izlaze), onda je HDMI-HDMI najbolji i najjednostavniji način spajanja.Naručio sam ovo

1.8 metara, oko 8-9 eura je sve izaslo.
Valjda nece me opet zezat, kao sto je bio slucaj sa onim kablom gore, jer sam bas gledao malo skuplje da uzmem.