Ovo su izmjene koje bi ja napravio:
realne razlike između i5 6500 i i5 6600 nema, tak da rađe uzmi jeftiniji - i5 6500 (180kn uštede)
Corsair je dobra firma za napajanja, ali ne sva - ovo koje si naveo izbjegni, ako nemaš para za kvalitetniji Corsair uzmi Fortron Raider 550W (100kn uštede)
dodatnih 170kn uštediš sa gigabyte gtx 960oc 4g
450kn
uzmeš još i green WD ili Toshibu umjesto WD blue, i imaš za SSD
To, to, ovo nisam znao. Dakle, koliko i vidim, 6500 je bolji izbor ako neću OC-ati, a danas sam i vidio da se ovo Corsairovo napajanje često kvari pa to sigurno ne uzimam. I razmišljao sam o Fortronu, ako je ovo od 550W dovoljno, onda budem to uzeo. Šteta, bilo je jedno od 600W jako povoljno ali se rasprodalo. To mi je znači 280kn uštede, no ne vidim Gigabytea u ADM-u, eventualno je Strixica malo jeftinija, ali ona je 2GB (a već sam spomenuo da bih ipak volio to malo boosta kod verzije sa 4GB). Nije li green loš? Uvijek sam čuo da je bolje ići na barem na plavi. Uglavnom, nema sada od 1TB WD Green kod njih pa ću vidjeti što s time. Još postoji i red, ali ne znam ništa o njemu, no ne želim se zajebavati s time.
Tako da mi je ušteda opet samo tih 280kn, pa će SSD izgleda opet morati pričekati (ciljam na Samsunga 850 120GB) - makar znam da bi mi stvarno dobro došao već sada, ali jbg... Ako još netko ima koje rješenje, samo dajte, ja ću još proučavati.
EDIT: Preskočio Toshibu HDD. Da, na njoj mogu još uštedjeti. Jbg kad ne znam puno o njima, morati ću se više informirati, kod HDD-a sam uvijek samo gledao WD-e.