Sterlok Npr. preko HDMI-a na TV zvuk...meni je tako spojen soundbar.

Boli me jetra na pomisao da mi sound ide preko ičeg drugog nego preko zvučne ili preampa. Ali u tvom slučaju opravdano. Meni se driveri od nvidije krše sa focusriteom prilikom reprodukcije snimanog sadržaja. Da mi doslovno u EVu piše da mi je nvidijin driver za zvuk podnio administracijski zahtjev za preuzimanje default playback devicea i ugasio focusrite app. .

wooddiebone Dugoročno puno isplativije i manje efforta traži nego da svaki put izvodiš ritual.

wooddiebone i svake godine reinstall windowsa

Svaki veći windows update je skoro kao da si reinstalirao windowse po tom pitanju

Sorcerer Po meni su to kruške i jabuke iz gaming perspektive. Iako ne vidim baš nešto da se ATI razbacuje sa 4k specovima GPU-a. Ono što želim reći da je to uporedba 144p/2k grafe i 4k grafičke. I tipova memorije da ne govorimo o tome. Reci im ti JP vidim da te krenulo.

Sad ovako kad gledam... Da ne ulazim ponovo u onu raspravu di tvrdim daje na 3080 trebalo bit 16 GB. Ovo je trebao biti 3080, a 3090 je trebao biti Ti. To je moj dojam kad gledam specove. MSPR zaboravite ako ćete se raspravljati nastavno na ovaj post. I da nije bilo ovog cirkusa sa grafama prodavale bi se za 100-150$ više, bez poreza.

9 dana kasnije

Bilo je bolje prije par mjeseci kad se za tu cifru barem moglo naći solidno već složeno računalo s 3070. Ovo više nema smisla za prosječna hrvatska primanja, smislenije je predbilježiti se za novu konzolu i čekati sa starim računalom dok ovo ludilo ne prođe, odnosno ako i kada prođe. Ja bih prekrižio ovu godinu za upgrade grafičke, izvjesno je da će se ovo nastaviti osim ako žešće dipaju kriptovalute.

Zero Upravo to i namjeravam.Nemam nikakav PC još od 2015god.Imam budžet do 15k za to al nema smisla složit neki PC sa 30xx karticom unutra.
    A ovo je sad sve brutala sa tim ciframa.Čekat će se bolja vremena.

Heat Pa jesam prije, to je could s velikim "C". Postoje i dalje problemi i velika vjerojatnost da će s cijenama biti ista ili gora situacija još mjesecima.

Taman je rudarenje Ethereuma postalo puno teže pa se i gledalo koliko je isplativo više i onda cijena ETH-a ode u nebesa i opet na njuškalu viđam 5600XT za 6500 kn.

Imam 3080 verziju, ali je nisam platio ni približno toliko.

master_x kad se sjetim da se za te pare mogao složit monstrum od PC-a koji je futureproof idućih 7 god valjda... Nema druge nego čekati iduću god i nadati se da će ponuda stignut potražnju ako ne padnu kriptovalute.

Još malo i 4x cijena koliko sam ja platio RTX 3070 (gotovo nova)

Platio rtx 3060 Ti 3900 kn i nema je nigdje za kupiti po nikakvoj cijeni osim kao dio kompletne konfiguracije.

I sad zamisli da recimo rikene grafa, druge nemju i vrate mi pišljivih 3900 kn. Bolje da ne copram.