Nema veze, bitno da se količine povećaju a cijena postane normalna.

Valjda do 05/2021 bude moguće složiti PC za normalnije cijene.

pravednik Bit će "jeftinih" 3080 10GB i 3070 8GB kad izbace Ti verzije s duplo više rama. 😃

Heat
    Ovo je Amp Holo.
    Nešto kao bolja od Trinitya, al nije Asus 🙁

Svejedno, ovo dobivam u badlandsima na 1440p, sve Ultra, RTX Psycho, DLSS Quality:

Moram još vidjet grad.

Meni je Asus tako i tako najbolji od svih i uvjek gledam da njihove kartice i maticne uzimam.

maverick Što ne znači da ne izbace i oni nekad loš proizvod. Mislim da ne postoji ekipa koja negdje ne faila.

Heat pa naravno. To ja uzimam jer izgledaju fora i imaju dobar naziv lol

maverick Ma hoću reći da treba uvijek pogledati recenzije na Youtubeu, a ne kupovati na ime kao većina ljudi.

Ovo mi je zanimljivo za vidjeti, npr. RTX 3070 je sada dostupan u većini boljih trgovina i ima više modela,ali sada je cijena oko 6000 kn. Božićna skalper akcija, huh?

Bježi od toga.

Uskoro ide normalizacija cijena pa hvataju zadnji val naivaca. Naravno da ih ima raspoloživo, nismo veliko tržište.

Ono što me impresionira su jebačke performanse RX6800 XT u svim igrama bez ray tracinga.
            Znaju biti na akciji, 6800kn za gotovinu.

Takt jezgre bez jebemti ide do 2500MHz a na boljim i vodenim primjercima više.
            72 CU...
            Gledam benchmarke i doslovno 50-55% bolje performanse od konzola u svim igrama na istim postavkama. Rast performansi je paralelan broju CU i tranzistora ako usporedimo sa PS5.
            Što se može protumačiti da sam bio u pravu? Obje su RDNA 2.0

Nek padnu cijene i konačno imamo 4k, 60 fps spremne grafičke za 4000-5000kn. Time će natjerati nvidiu na korekciju konačno.