Deadwalker moze, cim mi ovaj odg ako ce prodat (on kao ide na Aorus verziju, pa mu ta Gainwardica nije dobra)

jel se sjećate vi prije puuuno godina kad su se mogle koristit nvidia i atijeve grafičke zajedno gdje bi ove od nvidije koristio za fiziks proračunavanje.

čak sam našao ovo.

jebote baš me zanima dal će netko probati koristit 3000 seriju i 6000 seriju zajedno.

Larina guzica i u lijevom gornjem kutu ekrana temperatura grafe i VRAMusage na max, RT max i 2x1080 rezoluciji. Predobro

wooddiebone
    Zato što igra nije sada neki pojam za najbolji izgled. Ono, izgleda korektno. Ništa specijalno.

Uopće ne znam zašto se toliko uzima kao nekakav benchmark.

Nexus zato što igra ima sav tech koji jebeno postoji i ne postoji u sebi 😃
      a to zašto se neoptimizirane igre koriste kao benchmark e to je drugo pitanje.
      Po meni bi samo doom eternal, minecraft rtx i microsoft flight simulator trebali biti korišteni kao benchmarkovi 😃

wooddiebone zato sto cijela igra ima stalno toplo - hladno u grafici. Neke stvari izgledaju ubitacno, a neke kao ovi objekti u daljini 😁
      Uglavnom, jako los engine za skaliranje, a jos losiji za ove polu open world mape.
      @Nexus kad je pokrenes na kanti i udes u postavke, onda shvatis zasto.

Poslali mu defektnu karticu. Koji amateri u Nvidiji lol.