wooddiebone Daj vi se tu sa plebom raspravljate o 60FPSa. 3080 će vrtit 4K/140 FPSa Goodfall jer je Goodfall igra za PS4 koja je fulala release date pa su ju puknuli na peticu. Doviđenja.
PS2MASTER fensisuperstar btw pričanje od intel grafičkim čipovima nije offtopic. meni bi bilo drago da oni uspiju napravit dobru grafu ali realnost je da će im grafe doći skupa Nikad nisi cuo za Intelov discreet GPU zvan SSC? Haha, dodao se Intel u naslov teme.
fensisuperstar PS2MASTER Nikad nisi cuo za Intelov discreet GPU zvan SSC? @PS2MASTER ne znam za nikakav SSC. znam za DG1 i za XE Iris PS2MASTER Haha, dodao se Intel u naslov teme. Napisao sam još jučer da ću dodati samo sam zaboravio.
PS2MASTER fensisuperstar ne znam za nikakav SSC. znam za DG1 i za XE Iris SSC je - Strong Sexual Content Vidio kraticu u vecini epizoda The Boys
fensisuperstar chono7 ne znam jel teže dobit rezultate američkih izbora unutar 5 dana ili naručit 3080.
Fico fensisuperstar ne znam jel teže dobit rezultate američkih izbora unutar 5 dana ili naručit 3080. Yes.
chono7 Well fuck... https://www.tweaktown.com/news/76093/asus-warns-radeon-rx-6800-series-cards-will-be-sold-out-within-minutes/index.html?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook Cini mi se da cu kupiti 3070 i odigrati jos ova dva, tri naslova i to je to.
Deadwalker chono7 pa koliko sam vidio, ako ne misliš igrati na 4K rezoluciji, 3070 je best buy. Al katastrofa godina što se tiče launcha nove generacije. Uopće ne kužim koja je svrha “launcha” ako 99,99% ljudi nije u prilici doći do tvog proizvoda.
pravednik Pa nema smisla je tak? AMD, Nvidia, Sony, Microsoft. Pa nećeš prodavati ako nemaš dosta proizvoda.