fensisuperstar Propucat ga šakok treba eto što. Kakav seljober. Jao. Stoko. Jaoo. 4090 igra diablo igra quake i diablo 4.
fensisuperstar Deadwalker 400 fps-a je premalo Diablo je lockan na 400 fpsa. ne mozes ici dalje. vidis da je gpu na 70% 😃
Kaiserus Neko probava cipele i košuljice po buticima, a ja ovo… Lijepo mi stoji Hoće netko kupiti Strixa 3080 za 700e ili da slažem dvije konfe?
prayer Kaiserus Nemoj se uvrijediti ali zar nije 4070S malo više od 700€? Ona je koliko znam jača od 3080 i ima noviji tech?
Kaiserus prayer ali meni nije ovo nikakva potreba i ovo je model grafe koji jest, a meni svejedno hoću li je držati tu ili prebaciti u neku novu konfu i sastaviti ITX PC sa njom unutra, da bude umjesto konzole, za emulatore i tako
Brijac prayer Nemoj se uvrijediti ali zar nije 4070S malo više od 700€? Manje od 700€, barem vani. Polovne 3080 sad idu za 500-600€, ako i toliko.
prayer Kaiserus Mislim kako god želiš, samo sam napomenuo to u slučaju da si se preračunao što se cijene tiče 🙂
Kaiserus Sve ispod 600 mi nema smisla. Radije se zajebavamo i sastavimo @fensisuperstar i ja novu mašinu umjesto konzole, nešto lagano tipa 13700, ddr5 32gb u ITX formatu. Planiram već dvije godine ionako napraviti to
chono Kaiserus nema smisla ispod 600. Problem je sto je Nvidia doslovno zalockala prodaju polovnih 3000 kartica, nema smisla kupovat pored nove 4000 serije za tu cijenu
Kaiserus chono samo nek Intelu padaju cijene serije 13 i imam se ja sa čim igrati. Imam ovu konfu u glavi godinu dana već. U linaovom Q58 kućištu