Brijac somethingwrong Ah, www.gputracker.eu ih nije poredao po redu kako ide pa sam mislio da uopće još nisu došle. 850€ u Njemačkoj, neloše s obzirom da sam prije mjesec dva prodao običnu 4070Ti za 850€.
Brijac somethingwrong Samo su te za 850€ ove "smetje" verzije, ali možda se nađe neka da je oke. Ciljao sam do sad na 4070 Super, ali možda ipak dam još 200€ i uzmem Ti Super.
Kaiserus Deadwalker ali ja imam OLED od 48", pa se to računa odmah kao 240 Hz , šalu na stranu vidim i na 165 Hz već razliku, ali ne toliko da me sad vuče da uzmem veći refresh rate. vidjet ću u biti za šta će 5090 biti sposobna, pa onda stvarno razmislim.
fensisuperstar Propucat ga šakok treba eto što. Kakav seljober. Jao. Stoko. Jaoo. 4090 igra diablo igra quake i diablo 4.
fensisuperstar Deadwalker 400 fps-a je premalo Diablo je lockan na 400 fpsa. ne mozes ici dalje. vidis da je gpu na 70% 😃
Kaiserus Neko probava cipele i košuljice po buticima, a ja ovo… Lijepo mi stoji Hoće netko kupiti Strixa 3080 za 700e ili da slažem dvije konfe?
prayer Kaiserus Nemoj se uvrijediti ali zar nije 4070S malo više od 700€? Ona je koliko znam jača od 3080 i ima noviji tech?
Kaiserus prayer ali meni nije ovo nikakva potreba i ovo je model grafe koji jest, a meni svejedno hoću li je držati tu ili prebaciti u neku novu konfu i sastaviti ITX PC sa njom unutra, da bude umjesto konzole, za emulatore i tako
Brijac prayer Nemoj se uvrijediti ali zar nije 4070S malo više od 700€? Manje od 700€, barem vani. Polovne 3080 sad idu za 500-600€, ako i toliko.
prayer Kaiserus Mislim kako god želiš, samo sam napomenuo to u slučaju da si se preračunao što se cijene tiče 🙂