Sterlok Ovo je bezobrazluk. Ali sad malo povezujem sa prije neki dan kad je ovaj Gmer Meld kanal u vjestima prenio leak da ovi ne misle sa serijom 50 do 2025. Ali ovo je kurvinski. Najjača im je bila "neće biti TI 4090 kartica ovu generaciju"

Da, kako sam čitao negdje da su zaustavili proizvodnju 4x serije, treba to malo prepakirati s onime što “tržište traži”. Podsjeća me ovo jako na odličnu scenu iz The Big Shorta:

It’s a whole new thing 🙃

Kaiserus Vrijeme je da uzmeš 4090. 😂

@Genesis Je, fora je što se i 2000 serija loše prodavala pa su izbacili Super. Ovakvo gledajući unazad, tko god je uzeo 2000 grafičku, dobro je prošao s obzirom na kasniju nestašicu i cijenu, a uz to imaš RT i DLSS sve ove godine.

Genesis

da, a serija 30 mislim samo 3060, ispravite me ako griješim. tako da serija 40 dobija sve moguće kombinacije. mislim da je 20 imala samo 80ti, ne sjećam se

Heat

ne žele dizati VRAM, moram vidjeti kako ovaj super 4090 radi, ali mislim da ću čekati seriju 50

Konačno se netko usudio prokazati Linus pizdarije.

8 dana kasnije
      Povezano s diskusijom: [unknown discussion]

herc steta sto lockaju tech na nove serije, ali ovo je pravi next gen, sto izgledom sto izvedbom.

Edit: samo cu istaknuti kako ide jos jedan prelazak HL2 ocito. Jebote, ubace u igru RT i aktualna je. Toliko je ispred vremena

Bez frejm generatora isti bog, path tracing neigriv na slabijim karticama.

U svakom slučaju, odgovor iz AMD-a stiže 2030. godine.

Na žalost, ne mogu biti sporiji i nesposobniji.

Neka otključaju frame geeneration za seriju 30 i nek ne lažu više da ne mogu to kartice odraditi

Kaiserus zele tvoje pareeeeee…..ja moram dobro razmislit dal cu uzimat 50xx ili 60xx seriju, jer ni ovu 3080ti ne iskoristavam kako spada…

Svakako pogledajte u 4K! Ali, isto tako, nemojte ni pokušati pokrenuti to na 4K kada izađe.