Sterlok poanta je svakom svoje radovanje, ali i dalje glup video. 6800xt je klasa vise, neusporedivo sa mid endom

Baš tako, svakom svoje. Video je odličan, pokazuje kaj možeš kupiti za tu svotu novaca, a test je napravljen u četrdeset igara uz razne rezolucije i opcije.

Ne postoji kvalitetniji kanal od ovoga.

Pratim Hardware Unboxed već neko vrijeme i ono što vidim kod recenzenta s covera u već cijeloj seriji tih reviewova je to da on u DLSS-u 3 ne vidi apsolutno nikakvu vrijednost, dok drugi igrači vrlo vjerojatno hoće. To misli i NVIDIA, zato su toliko napucali cijenu (i snaga brenda ofkors). AMD s market shareom kakvim ima može jedino biti konkurentan tako da grafičku više klase prodaje za cijenu niže klase. Na papiru super vijest za igrače (losa za maržu AMD-a), u praksi ovisi kakve igre igraš i koliko će one supportati DLSS 3. RT nije nešto bitan u toj diskusiji jer je 60 serija entry level za RT, no u kombinaciji s DLSS-om 3 može biti skroz ok.

Obradili su DLSS 3 na ovom kanalu detaljno, super je ali u višim fpsovima, npr nativno preko 90 pa uz dlss 3 iskoristiš monitor od 144hza i više. Ak imaš malo fpsa pa frejm genetator to dovede na neku brojku od 60onda je i visok input lag, kontrole su trome i osjećaj igranja nije kao na 60fpsa.

Ja bi volio dobiti FSR 3 na svojoj kartici, dodatna opcija je dodatna opcija, pa ju svatko koristi po volji. Trenutno mi ne treba, ali zašto ne za budućnost. Na žalost AMD je spor ko puž a Nvidija koristi druge trikove kako shebati vlastite kupce prethodne serije i ograničiti im aktualnost grafe. Market share jasno pokazuje da je Nvidija dobila sve ratove i da je apsolutni gospodar tržišta, tak da su joj vlastiti kupci prethodnih serija konkurencija koju treba dobiti…ograniči vram, ograniči dlss i frejm genetator, ne optimiziraj nove igre za staru seriju itd.

Na kraju Nvidiju zaboli, do nedavno kripto balon a sada AI balon, kupuje se sve kaj se proizvede, tak fa nema niti će biti nekog pogodovanja gamerims. Ak ti paše plati koliko traže, ak ne ide u AI mašine

Sterlok Ovo je bezobrazluk. Ali sad malo povezujem sa prije neki dan kad je ovaj Gmer Meld kanal u vjestima prenio leak da ovi ne misle sa serijom 50 do 2025. Ali ovo je kurvinski. Najjača im je bila "neće biti TI 4090 kartica ovu generaciju"

Da, kako sam čitao negdje da su zaustavili proizvodnju 4x serije, treba to malo prepakirati s onime što “tržište traži”. Podsjeća me ovo jako na odličnu scenu iz The Big Shorta:

It’s a whole new thing 🙃

Kaiserus Vrijeme je da uzmeš 4090. 😂

@Genesis Je, fora je što se i 2000 serija loše prodavala pa su izbacili Super. Ovakvo gledajući unazad, tko god je uzeo 2000 grafičku, dobro je prošao s obzirom na kasniju nestašicu i cijenu, a uz to imaš RT i DLSS sve ove godine.

Genesis

da, a serija 30 mislim samo 3060, ispravite me ako griješim. tako da serija 40 dobija sve moguće kombinacije. mislim da je 20 imala samo 80ti, ne sjećam se

Heat

ne žele dizati VRAM, moram vidjeti kako ovaj super 4090 radi, ali mislim da ću čekati seriju 50

Konačno se netko usudio prokazati Linus pizdarije.

8 dana kasnije
        Povezano s diskusijom: [unknown discussion]

herc steta sto lockaju tech na nove serije, ali ovo je pravi next gen, sto izgledom sto izvedbom.

Edit: samo cu istaknuti kako ide jos jedan prelazak HL2 ocito. Jebote, ubace u igru RT i aktualna je. Toliko je ispred vremena

Bez frejm generatora isti bog, path tracing neigriv na slabijim karticama.