Sterlok normalne.
btw desilo se nesto. dok sam ubacio u donji slot jedan kabal mi je pobjegao i udario je u ventilator i strgao mi je 3 fina sa jednoga. 😃 ali sve i dalje normalno radi. Upalim igru i dalje FPS samo to sto se venilatori upale na max. Ugl. maknuo sam windows update koji je dosao danas, 0 bodova. U safe modu ne mogu upalit niti jedan program za monitoring btw tako da 0 bodova tamo. Skeniran pc 0 bodova. Jedino sto mogu je update biosa što opet ne bi trebalo biti rijesenje.
Za sad jedino što mi ima smisla je to da se "nešto" desilo dok sam čistio grafičku. Dal sam sjebo neki senzor ili sam samo ubrzao situaciju. Ne znam.
Sad treba vidit. Otici cu sutra to do jednog dečka i pitati ako ima način da testira sa nekim drugim ventovima ili zvat naše lokalne i pitati ako imaju rezervne dijelove. Uglavnom necu se nervirati. Ne smijem. Gastritis će me ubit. Glupo se osjećam jer osim (ovog sa kablom… glup sam) nisam napravio ništa što tehnički ne bi smio. Ispujujem pc sa kompresorom godinama, nikad problem. Odnesem ju kod ovog dečka i testiram dal na drugom sistemu isto tako diže brzine. Ako da onda je do grafičke. Ako mogu zamijeniti vent i da je to riješenje onda super, ako ne onda u pičku lijepu jebenu mrtvu materinu.
Mislim ako zeli umrijeti nek umre a ne da me jebe i radi jel.
@Heat sto god da je zamjenit ću pastu iako pasta ne bi trebala biti u kurcu temperature su top i dalje.
edit 1: stavio sam si ff14 u window mod i settings na low i grafička ne pali ventilatore za sad 😃 ajde barem da mogu igrati nekako.