yakuza_stinger Tak mi se nešto dogodilo kad sam uštekao strujnu grijalicu na produžni i grijao 10 sati. Spalio sam praktički socket. Znači da fakat gadno vuku struju te grafulje.
Kaiserus yakuza_stinger znači da je kabel jeftin u odnosu na ono šta bi trebao biti. I znači da bi najpametnije bilo nova napajanja uzimati, ali ne smiješ to reći javno. Ova generacija hardwarea ima toliko toga a sve je nekako pretjerano
fensisuperstar Nekaj mi se dešava sa grafom. Ne znam jel do grafe. Ugl samo od sebe nakon x vremena mi poceo lock na 100% brzine. Reinstalirao drivere nista. Krenem igrat cim se upali vent ide na 100% i ne slusa ni afterburner…
Brijac fensisuperstar Samo vent ide na 100% ili baš snaga grafe udara na 100% u task manageru? Ako je ovo drugo pogledaj šta ju dere toliko u task manageru.
chono fensisuperstar imas mozda neki drugi app pored afterburnera? Ja sam imao Aorus grafu i nisam updetao app, te mi se PC poceo gasiti. Onda sam skuzio da se ventovi grafe uopce nisu vrtili, pa kad je dostigla odredenu temp, mbo je ugasio sve
fensisuperstar Probao. Isti kurac. Jel moguce da sam sa kompresorom sjebo nesto? @Brijac ventilatori idu u kurac.
fensisuperstar chono to nisam. sad skeniram pc da nije neki kurac uletio. ali i to sto kazes nisam probao. malwarebytes zavrsio. 0 Problema. 🙁